به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی مطهری، نماینده تهران در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم گفت: وقتی مجلس افرادی با سابقه درخشان را حامی فتنه می نامد برای مردم سوال مطرح می شود که این چه فتنه ای است که فرهیختگان جامعه طرفدار آن بوده است و نکند که این فتنه بهره ای از حق داشته است.
مطهری با بیان اینکه باید بنیان کار را بر اساسی محکم یعنی تقوای الهی بگذاریم گفت: تا زمانی که حجت بر ما تمام نشده نباید رای مثبت و منفی بدهیم.
وی با اشاره به اینکه در سه مقطع برای استیضاح وزیر کشور اسبق، وزیر کار سابق و رییس جمهور سابق پیش قدم بوده است گفت:اگر تشخیص داده شود که مراجع کشور برخلاف قانون عمل می کنند حتی لحظهای به انها اجازه فعالیت داده نمی شود.
وی تاکید کرد: امروز برای دادن یا ندادن رای اعتماد باید حجت داشته باشیم و روشی که برخی از نمایندگان به کار گرفتهاند را نمیپسندم البته نبض رصد امور وزارت علوم و دانشگاهها منطقی است اما غیر از نگرانی های فرهنگی که با تساهل و تسامح توسط اصولگرایان به ان نگریسته میشود باقی مسایل خیلی جای نگرانی ندارد و با وجود دانش آشتیانی نگرانی های فرهنگی نیز در دانشگاهها وجود نخواهد داشت.
این نماینده مجلس تاکید کرد که مجلس شورای اسلامی ناخودآگاه در جهت تقویت فتنه 88 گام برداشته است و افزود: زمانی که فرجی دانا که از چهرههای بازمانده دوران شهید چمران است و بسیاری از علما وی را حمایت می کنند حامی فتنه می دانیم جریان فتنه را تقویت کردهایم و زمانی که نیلی احمدابادی و دانش اشتیانی که در سپاه فعالیت می کردند را از طرفداران فتنه می نامیم در واقع انقلابیون دو بخش تقسیم کرده و القای تفرقه نمودهایم و این مسایل به نفع کروبی و موسوی است.
وی افزود: ای کاش اصولگرایان و اصلاح طلبان معتدل با هم کار می کردند و در راستای شعاری که دولت در رسیدن به ان موفق نبود گام برمی داشتند.
مطهری تاکید کرد: مجلس نباید تحت تاثیر محافل خارج از مجلس باشد و باید استقلال خود را حفظ کند.
وی با اشاره به زمزمههای اخیر مجلس مبنی بر اینکه وزیر توسط مجلس معرفی شده و دولت آن را تاکید کند گفت: این کار خلاف قانون است.
وی بحث فتنه را ملزم به در نظر گرفتن شرایط روز جامعه در آن زمان دانست و گفت: اصرار بر فتنه گر بودن افراد در حالیکه خودشان از این مساله تبری می جویند کار صحیحی نیست و فتنه خط قرمز ما هم هست. و اینکه افراد براساس عدالت مورد بررسی قرار بگیرند مهم است.
وی با اشاره به سخنرانی توفیقی در دانشگاه تهران گفت: یک روز بعد از حمله به کوی دانشگاه که رهبری فرمودند این حادثه دل انسان را خون می کند اقای توفیقی با حضور نماینده ولی فقیه و به دعوت رییس دانشگاه برای ارام کردن دانشجویانی که خشمگین بودند سخنرانی کردند و جمله ای گفتند که نباید می گفتند حالا اینکه همش به انها بگوییم شما فتنه گرید صحیح نیست.
نماینده تهران از مجلسی ها خواست جو را به گونه ای نشان ندهند که گویا در ایران کسی اجازه اعتراض ندارد.
وی درباره اعلام نگرانی ها از وضعیت دانشگاهها گفت: در یکسال و نیم گذشته نشاط علمی و سیاسی در دانشگاهها ایجاد شده و دانشگاه فضای آرامی دارد و اینکه چند جوان شعار بدهند طبیعت دوران جوانیشان است و نباید فضای خفقان را در دانشگاه پیش بگیریم و مجلس نهم نباید خاطره بدی در ذهن مردم و دانشگاه به جا بگذارد که یادآور مجلس ششم اما از نوع اصولگرایان شود.
وی با اشاره به اینکه گفته می شود که فخرالدین دانش آشتیانی در تحصن مجلس ششم نقش داشته است گفت: وی در ان زمان معاون وزیر نبوده و هیچ نامه ای طبق استعلام از مراجع امنیتی نداشته و نگاه وی به فتنه معتدل و فتنه را محکوم میکند.
وی از نمایندگان خواست کاری نکند که پیامکهای طنز درست شود که وزیر پیشنهادی باید بعد از فتنه 88 به دنیا امده باشد.
وی با اشاره به صبغه دانش آشتیانی گفت: وی سابقه 16 سال در وزارت علوم را داشته و از زمان اقای فرهادی به وزارت علوم پیوسته و بیشتر به ایشان منصوب است تا دکتر معین.
وی وزیر پیشنهادی را فرزند جنگ و دانشگاه نامید و گفت: انقلابی بودن و مجاهد بودن را ایشان در عمل نشان داده و از تجربه مدیریتی برخوردار است و دورههای دانشگاهی را در جبهه برگزار کرده و تدوین کننده قوانین به نفع دانشجویان ایثارگر و فرزندان شهید بوده است.
وی افزود: وی در برنامه پیشنهادی اش ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی را مدنظر قرار داده و تجاری کردن علم و تولید ثروت و همچنین توجه به اسلامی کردن دانشگاهها را مدنظر داشته است و با توجه به تهدید اخلاقی وی و اینکه عضو شورای اسلامی شدن دانشگاهها بوده اند نگرانی از تساهل فرهنگی که درباره سایر اصلاح طلبان است درباره وی وجود ندارد و برنامههای وی بر چارچوب سیاستهای کلی علم و فناوری و همراه با برنامههای کاربردی و موثر است.
وی در پایان در پاسخ به نقوی حسینی گفت: اینکه مطرح می شود کسانی که معرفی می شوند در یک حلقه هستند درست نیست و منش اقای اشتیانی با نیلی منفرد و توفیقی متفاوت است و اینکه وی عضو حزب موتلفه مشارکت بوده موضوع خاصی است زیرا در آن زمان وی عضو فعالی نبوده و در آن زمان حزب به صورت قانونی فعالیت می کرده است.
وی از مجلس خواست خود را مقابل مردم و دانشگاه قرار ندهند و به دانش اشتیانی رای اعتماد دهند.
پایان پیام/
نظر شما