موضوع محیط زیست در سیاست های کلی نظام/معرفی مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست

خبرگزاری شبستان: با حضور معاون توسعه مدیریت،حقوقی و امور مجلس ، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی ، کارشناسان دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید و جمعی از مسئولان سازمان علی تیموری بعنوان مدیر کل جدید دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید معرفی و از خدمات مسعود عالیخانی مدیر کل سابق این دفتر تقدیر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد علی کیخا معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در این مراسم گفت: مبنای عمل در این معاونت شرح وظایف اداری  و مشارکت کارشناسان و روسای ادارات یک اصل است.

به گفته کیخا، معاونت طبیعی و تنوع زیستی یک معاونت تخصصی است و همکاران و مدیران نظرات تخصصی خود را با استفاده از اصول علمی و تجربه های روز دنیا مطرح کنند و جای مصلحت اندیشی نیست.

وی با تاکید بر اینکه وظایف این معاونت در چارچوب قانون، اسناد بالادستی ، مصوبات شورای عالی محیط زیست در دستور کار قرار دارد ، گفت: ظرفیت های کارشناسی بسیار خوبی در سازمان حفاظت محیط زیست وجود دارد که می بایست بستر ها ی لازم برای استفاده از تجربه های علمی و عملی کارشناسان توسط مدیران این مجموعه فراهم شود.

سید محمد مجابی معاون توسعه مدیریت ، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در این مراسم با بیان اینکه امروزه مسائل ، مشکلات و بحران های محیط زیست در کشور خودش را با جدیت نشان می دهد و مربوط به چند سال و چند دهه اخیر نیست، گفت: این معضلات حاصل حرکت های توسعه ای بدون نگرش توسعه پایدار بوده و از شدت و ضعف  برخوردار است.

  رییس کمیته خاص محیط زیست مجمع تشخیص مصلحت نظام  با تاکید بر اینکه در نظام سیاست های کشور بحث محیط زیست را به طور جدی وارد می کنیم، گفت: برای پیاده کردن این موضوع مهم ترین نقش را فرهنگ جامعه و آموزه های جامعه دارد و اگر آموزه های جامعه مبتنی بر این اصول استوار باشد این هدف میسر می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه در حوزه محیط زیست حفاظت مقدم تر از احیا است، گفت: احیا به همین سادگی صورت نمی گیرد و مناطق بسیار ارزشمندی در کشور که هنوز از تخریب جان سالم به در برده اند ، باید حفظ شوند.

 

مجابی در ادامه یکی از وظایف دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست  را صدور پروانه های شکار عنوان کرد و گفت: وضعیت حیات وحش برای صدور پروانه های شکار باید مشخص شود .

وی ادامه داد: با وجود یک میلیون سلاحی که در اختیار مردم قرار دارد و میزان گونه های در معرض خطر انقراض دفتر تخصصی شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست می بایست تعیین کند که شکار صورت گیرد و یا مجوز شکار صادر نشود.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه سالی چند صد هزار سلاح توسط وزارت دفاع در اختیار بخش های مختلف قرار می گرد گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با وزارت دفاع ، امسال سهمیه فشنگ ها که در اختیار فروشگاه ها قرار می گرفت، ممنوع اعلام شد.

به گفته وی، برنامه ریزی اصلی برای شکار و صید در دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست صورت می گیرد و باید پاسخگوی علمی با هماهنگی یگان حفاظت صورت می گیرد.

سید محمد مجابی خاطر نشان کرد: محیط بانان بر اساس قانون بهسازی و شکار و صید مسئولیت متعددی دارند و یکی از وظایف اصلی مربوط به دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید است.

وی خواستار ارتباط بیشتر دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست با یگان حفاظت شد و افزود: با توجه به حوزه های وسیع این دفتر از تکنولوژی های روز دنیا نیز استفاده شود.

 علی تیموری مدیر کل جدید دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست در این مراسم با بیان اینکه استراتژی سازمان محیط زیست ، حفاظت است گفت: حفاظت اولویت و برتری بر صدور مجوز شکار دارد  و مجوز شکار با نگاه حفاظتی صادر می شود.

وی ادامه داد : ارتباط معنادار  بین کارشناسان دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید و یگان حفاظت  می بایست برقرار شود.

گفتنی است، با حکم دکتر ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست ، علی تیموری بعنوان مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.

بنابر این گزارش، علی تیموری دانشجوی دکترای مدیریت برنامه ریزی و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت محیط زیست باگرایش حقوق محیط زیست است و در دوره قبل ریاست معصومه ابتکار در سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل حراست سازمان، در دولت دهم مدیرکل امورمجلس سازمان حفاظت محیط زیست  بوده است .

معاون برنامه ریزی سازمان شیلات ایران و معاون اداری مالی یکی از شرکت های فنی عمرانی وابسته به شهرداری تهران از دیگر سوابق اجرایی وی است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 417718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha