حجت الاسلام محمدعلی کمیجانی، امام جماعت كانون فرهنگي و هنري شهيد آويني چالوس و مجری طرح چهره به چهره در غرب استان مازندران امروز(26آبان) با اشاره به خلاء بين محرم و كتاب، به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: برخي از جوانان از محرم، امام حسين(عليه السلام)، انگيزه هاي قيام و اهداف نهضت عاشورا آگاهي ندارند.
وي با بيان اينكه منابر و رسانه هاي مكتوب و مجازي دراين خصوص اطلاع رساني مي كنند اما كمرنگ است، اظهار كرد: مساجد و كانون هاي فرهنگي و هنري بهترين گزينه براي ترويج و تعميق اهداف قيام سيدالشهداء هستند.
حجت الاسلام كميجاني ادامه داد: كتابخانه هاي كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد كتاب هايي با موضوع هاي محرم، محرم و قيام و انگيزه قيام عاشورا را در اختيار نوجوانان و جوانان قرار دهند تا اين فاصله جبران شود.
وي با بيان اينكه در گذشته كتاب و كتابخواني به عنوان بهترين و مهمترين برنامه هاي مساجد و اماكن فرهنگي بوده، افزود: در برهه كنوني با وجود فضاي سايبري و ديجيتال، نسل جوان با كتاب فاصله گرفتن و ذائقه ها عوض شده است.
حجت الاسلام كميجاني، بالا بودن قیمت کتاب را مهمترین دغدغه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی دانست و گفت: متاسفانه این موضوع باعث پایین آمدن قدرت خرید مردم در این حوزه می شود و در سرانه مطالعه نیز اثرگذار است.
وي با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم شامل مهندس، دكتر، معلم، دانشجو و دانش آموز در برنامه هاي كانون هاي مساجد، اظهار كرد: اين كانون ها به عنوان سطح اول مسايل فرهنگي در محلات، مردم را با كتاب همسو كنند.
حجت الاسلام كميجاني خواستار شد: مسئوليني كه در رأس كانون هاي فرهنگي و هنري قرار دارند علاوه بر تجهيز كتابخانه هاي مساجد به كتاب هاي مختلف و مفيد، بخشي از كتاب ها را در اختيار كتابدار قرار دهند تا جهت ترغيب و تشويق كتابخوان ها به آنها اهداء شود.
وي اضافه كرد: كتابخانه هاي مساجد در ايام محرم با تهيه كتاب پاسخ به شبهات محرم و در اختيار مردم قرار دادن، بسياري از شبهات فكري و عقيدتي نسل جوان را پاسخگو باشند.
حجت الاسلام كميجاني با اشاره به پيشينه كتاب و كتابخواني در دين اسلام، گفت: حفظ اين جايگاه را فقط مختص به مساجد نكنيم و از ظرفيت رسانه ها، روزنامه ها و مجلات نيز براي بيان رابطه اسلام با كتاب و اشاعه فرهن اسلامي بهره مند شويم.
پايان پيام/
نظر شما