اعمال مجازات تنها بخشی از راه های پیشگیری از وقوع جرم است

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان یزد گفت: اعمال مجازات ها تنها بخشی از راه های پیشگیری از وقوع جرم است و باید از راه های دیگری برای کاهش وقوع جرم استفاده کنیم.

مهدی تشکری رئیس سازمان قضایی نیروھای مسلح استان یزد امروز (25 آبان) در مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم استان با بیان اینکه موضوع پیشگیری از جرم در نیروی انتظامی به سال 1377 برمی گردد گفت: اعمال مجازات ها تنها بخشی از راه های پیشگیری از وقوع جرم است و باید از راه های دیگری برای کاهش وقوع جرم استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر پیشگیری از وقوع جرم افزود: این تاکیدات تا جای مهم بوده است که رهبری در تمدید حکم رییس قوه قضائیه بر آن سفارش فرموده اند.

 

تشکری با بیان اینکه بحث ضرب و جرح در کشور از آمار بالای برخوردار است اظهار داشت: در حال حاضر ضرب و جرح دومین جرم کشور است.

 

وی افزود: علیرغم اینکه میزان جرم ضرب و جرح در نیروهای مسلح پایین است اما چون توسط ماموران نظام صورت می گیرد بسیار مهم است.

 

تشکری با اشاره به جداسازی جرم ضرب و جرح در نیروی انتظامی گفت: چون بیشتر کار این نیرو با مردم است و رابطه ممکن است باعث ایجاد ضرب و جرح شود ما این نوع را جدا کرده ایم.

 

وی تصریح کرد: در بحث ضرب و جرح درون سازمانی تکیه بر باورها، اصول، موازین و اعتقادات می تواند بر کاهش آن بسیار موثر باشد.

 

تشکری با بیان اینکه رابطه معناداری بین اهانت و ضرب و جرح وجود دارد افزود: معمولا اهانت ها باعث به وجود آمدن ضرب و جرح می شوند.

 

وی کاهش ورودی نیروی انسانی به نیروهای مسلح را یکی از چالش های پیش روی نیروهای مسلح دانست و گفت: کمبود نیرو در سال های اخیر که به دلیل روند کنترل جمعیت به وجود آمده است سبب می شود تا چند وظیفه به یک نفر سپرده شود که این امر مشکلاتی را برای نیروها به همراه خواهد داشت.  

 

رئیس سازمان قضایی نیروھای مسلح استان یزد تصریح کرد: یکی از پیشنهادات جهت تامین نیرو محدود کردم امریه ها در سازمان ها و یا افزودن طول مدت امریه ها است.

 

وی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی پیشگیری در نیروی انتظامی استان گفت: در سال گذشته 62 دوره کلاس آموزشی برگزار شد که در مجموع 9 هزار و 500 نفر و حدود 15 هزار ساعت نفر از این کلاس ها استفاده کردند.

 

تشکری تبعیض را یکی دیگر از مشکلات دانست و گفت: وقتی امکانات نباشد انسان می تواند خود را با شرایط وفق دهد اما گاهی در بعضی نقاط امکانات زیاد است و در بعضی نقاط کم که این باعث به وجود آمدن تبعیض می شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 417324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha