دبیرکلی جامعه روحانیت به چه کسی خواهد رسید؟

خبرگزاری شبستان: پس از فوت آیت الله مهدوی کنی یکی از نهادهایی که در آن اختلاف نظرهایی به منظور جانشینی وی وجود دارد، جامعه روحانیت مبارز است.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری شبستان، آیت الله مهدوی کنی رئیس جامعه روحانیت مبارز بود که با فوت وی این نهاد بسیار تاثیرگذار در معادلات سیاسی کشور در حال حاضر بدون رئیس روزگارش را طی می‌کند.

بنابراین گزارش، پس از درگذشت آیت الله کنی، گزینه‌هایی همچون محمدعلی موحدی کرمانی، اکبر هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ناطق نوری و حسن روحانی برای دبیرکلی این نهاد مطرح شدند و با توجه به اینکه روحانیون حاضر در اینجامعه از طیف‌های مختلفی چون چپ و راست هستند تعیین دبیرکل از میان آن‌ها کمی کار را سخت می‌کند.

در خصوص زمان و نحوه تعیین دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در نشست خبری ۲۱ آبان خود با اشاره به جلسه قبل جامعه روحانیت مبارز گفت: این جلسه با حضور اکثریت اعضا تشکیل شد و شاید از اعضای جامعه روحانیت فقط ۴ نفر حضور نداشته‌اند که بعضی‌ها عذر نبودن در تهران را داشتند و برخی نیز نظیر اقای روحانی جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی را داشتند.

وی اظهار کرد: بقیه اعضا در جلسه حضور داشتند از جمله ایت الله یزدی و کاشانی که جلسه با یاد و خاطره ایت الله مهدوی اغاز شد و فاتحه‌ای برای شادی روح وی قرائت شد و بحث و گفتگوهای خیری در جلسه جامعه مطرح شد.

حجت الاسلام مصباحی مقدم تصریح کرد: در این جلسه موضوع انتخاب دبیرکل مطرح شد و پیشنهاد کمیته سیاسی این بود که گفتگو در این باره به جلسه بعد موکول شود تا حرمت ایت الله مهدوی کنی نیز رعایت شود که خوشبختانه اعضا موافقت کردند و انتخاب دبیرکل به جلسه بعد موکول شد.

وی گفت: گفتگوهایی در رابطه با مرحوم ایت الله مهدوی کنی و چارچوب‌هایی که مدنظر ایشان و شورای مرکزی بود مطرح شد و مجموعه مبانی و اصولی که اعضا قبلاً مصوب کرده بودند مورد تاکید قرار گرفت.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز یادآور شد: جامعه روحانیت مبارز همچون اصولگرا و اصولگرا خواهد بود و از چارچوبهای تاکید شده در سالهای قبل منحرف نمی‌شود و همچنین تغییر مشی نمی‌دهد و ولایت فقیه و رهبری اصل اصلی است که همچنان بر روی ان در جامعه روحانیت تاکید می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین از دیگر مباحثی که مورد بحث قرار گرفت توجه به مسایل و مشکلات مردم و مسایل فرهنگی و آموزش و تربیت نسل جوان براساس زندگی اسلامی بود و همچنین در جلسه تاکید شد که جایگاهی را که از پیش جامعه روحانیت در مورد اعتماد به مردم متعهد و احزاب و گروه‌ها و جمعیت‌های هماهنگ به دست اورده اینجایگاه را حفظ و تقویت کند.

وی همچنین با اشاره به تاکید جامعه روحانیت مبارز بر همکاری با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: بنابر این است که در صورتی که جامعه مدرسین نیز صلاح بدانند مثل گذشته ما در مسایل سیاسی همکاری کنیم و قرار است ایت الله یزدی که رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است مساله را با اعضا جامعه در میان بگذارد و مقدمات برای همکاری فراهم شود.

وی با بیان اینکه این جلسه در دفتر ایت الله مهدوی برگزار شده است و جلسه بعدی که سه شنبه چهارم آذر است و در آن دبیرکل جامعه روحانیت انتخاب می‌شود نیز در دفتر ایت الله یزدی برگزار می‌شود گفت: در جلسه گذشته همچنین اقایان ناطق نوری و هاشمی حضور نداشتند.

به گزارش شبستان، با وجود اختلاف نظرهای جناحی حاکم در میان برخی از اعضای جامعه روحانیت باید منتظر ماند و دید که دبیرکل اینجامعه بازهم نصیب اصولگرایان می‌شود یا این بار اعتدالگرایان یا اصلاح طلبان موفق به کسب این کرسی خواهند شد؟

پایان پیام/

کد خبر 417140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha