برپایی 1000 نمایشگاه کتاب در 1000 نقطه از کشور در هفته بسیج

خبرگزاری شبستان: مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: برپایی 1000 نمایشگاه کتاب از بهترین نشرهای موضوعی دفاع مقدس در 1000 نقطه از کشور از ویژه برنامه های این سازمان در هفته بسیج است که برای ششمین سال متوالی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد سردار احمد حق طلب، مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس امروز(24آبان) در همایش سراسری مسئولین حفظ آثار و ارش های دفاع مقدس سپاه و بسیج گفت: وظیفه عمده ای که بر عهده سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس است، حفظ آثار 8 سال مقاومت، ایثار، شهادت، خودباوری و فعالیت هایی است که مردم خوب و غیور ایران اسلامی در دفاع از اسلام، انقلاب و ایران خلق کردند.

 

سردار حق طلب با بیان این مطلب که آنچه به عنوان دستاوردهای دوران دفاع مقدس وجود دارد به صورت یک فرهنگ اصیل برای مردم جاودانه شده است، تصریح کرد: درونی شدن فرهنگ دفاع مقدس در جامعه و بین جوانان و انتقال آن از نسلی به نسل دیگر تضمین کننده آمادگی و رویارویی نسل ها برای مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب است.

 

مسئول سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس فعالیت های این حوزه را در بحث انتشار کتاب و مکتوبات بسیار وسیع و گسترده ذکر کرد و گفت: فعالیت های حوزه نشر ادبیات، چاپ کتاب هایی با مضمون دفاع مقدس با موضوع شعر، رمان، دلنوشته، تاریخ شفاهی و زندگی نامه، برگزاری نمایشگاه ها و یادواره ها از جمله فعالیتهای این سازمان است.

 

سردار حق طلب خاطر نشان کرد: برپایی 1000 نمایشگاه کتاب از بهترین نشرهای موضوعی دفاع مقدس در 1000 نقطه از کشور از ویژه برنامه های سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس در هفته بسیج است که برای ششمین سال متوالی برگزار می شود.

 

مسئول سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس برگزاری نمایشگاه ملی کتاب را از دیگر برنامه های سالیانه مرکز عنوان کرد و گفت: تهیه فیلم های مستند، برگزاری جشنواره های هنری با موضوع دفاع مقدس، ساخت کلیپ و تیزر و تهیه آلبوم های موسیقی مرتبط با موضوع دفاع مقدس از دیگر اقدامات صورت گرفته سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس است.

 

وی از تهیه سه آلبوم موسیقی دفاع مقدس خبر داد و گفت: هر کدام از این سه آلبوم موسیقی به یک عملیات، ویژگی های خاص آن عملیات و شهدای شاخص عملیات می پردازد.

 

سردار حق طلب تربیت روایت گران اردوهای راهیان نور را از دیگر وظایف سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس ذکر کرد و افزود: بیش از 16هزار راوی شناسنامه دارد برای روایت گری راهیان نور تربیت شده اند که بعضا در مناطق عملیاتی حضور دارند و عده ای نیز از مبدا تا مقصد کاروان را همراهی می کنند و به روایت گری مناطق عملیاتی جنوب و غرب می پردازند.

 

وی تصریح کرد: عمده روایتگران مناطق عملیاتی دفاع مقدس از نیروهای جهادی، بسیجی و پاسدار هستند که به صورت داوطلب در طرح شرکت کرده اند و پس از گذراندن دو نوبت آموزش های متمرکز در دانشگاه امام حسین(علیه السلام) تهران و همچنین گذراندن آموزش های تکمیلی در مراکز استان و گذراندن یک هفته دوره های عملی در مناطق عملیاتی، به عنوان راوی با کاروان راهیان نور اعزام می شوند.

 

مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تعداد یادواره های برگزار شده در سطح پایگاه ها را در شش ماه اول سال 93 و در سطح کشور 4 هزار و 702 یادواره اعلام کرد و افزود: برگزاری یادواره شهدا در استان ها منوط به کامل شدن اسناد و مدارک مربوط به شهدای آن استان است که شامل زندگی نامه، عکس ها، فایل های صوتی، تاریخ شفاهی و مصاحبه با پدر، مادر، همسر، فرزند و همرزمان شهیداست.

 

در ادامه سردار ابوالفضل مسجدی، مسئول کمیته یادمان ها و زیارتگاه های دفاع مقدس با اشاره به پیشینه طرح روایت گری دفاع مقدس تصریح کرد: اردوهای راهیان نور ظرفیت عظیمی برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس در بین نسل های جوان جامعه است.

 

سردار مسجدی افزود: حضور روایتگران در اردوهای راهیان نور قدم مثبتی در انتقال صحیح و مستند اسناد دفاع مقدس به صورت چهره به چهره است.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 417030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha