ضرورت معرفی الگوهای مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس به جامعه

خبرگزاری شبستان: معاون طرح و برنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس بر ضرورت معرفی الگوهای مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس به جامعه تاکید کرد

 


به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم، سرهنگ پاسدار احمد یارمحمدی در حاشیه حضور در اولین کارگاه مدیریت جهادی در دانشگاه قم گفت: 20 سال حضور در لشکر 17 علی بن ابی طالب(ع) و انس چند ساله با سردار شهید مهدی زین الدین، الگوهای بسیار ارزشمندی از مدیریت و فرماندهی را از این شهید در اختیار انسان قرار می دهد.

وی با بیان اینکه طول سال های دفاع مقدس فرماندهان و مدیران جهادی بسیاری را در خود پرورانده و معرفی کرده است، گفت: شهیدانی چون  کاوه، خرازی، باکری، همت، مغفوری و زنده یاد متوسلیان فرماندهان دلاوری هستند که باید همچون شهید زین الدین، سبک مدیریت جهادی این الگوهای مدیریت و نحوه توانمندی آنان در اداره لشکر و چندین تیپ در شرایط سخت، در محافل و مجامع علمی مطرح و معرفی گردد.

این مدرس دانشگاه ادامه داد: با مطالعه سبک و سیره مدیریت این فرماندهان رشید و یافتن نقاط اشتراک مدیریت جهادی آنان می توان الگوهای دقیق و بروزی را برای تعالی جامعه امروز تنظیم نمود.

وی با بیان انواع مدیریت در سیستم های موجود، خاطرنشان ساخت: مدیریت جهادی نوعی روحیه و نگاه است و اصولا با نگاه غربی که بر اصالت سود و نگاه ابزاری به انسان تکیه دارد، تطابق و سازگاری ندارد.

معاون طرح و برنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در پایان خاطرنشان ساخت: مدیریت جهادی در اسلام بر تلاش و جدیت همراه با حفظ کرامت انسانی تکیه دارد.

در کارگاه مدیریت جهادی مسئولان، اساتید، محققان، دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشگاه های قم، آزاد اسلامی و پردیس، اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس، تنی چند از پیشکسوتان دفاع مقدس و مسئولان قرارگاه مدیریت جهادی حضور داشتند.


این کارگاه با همکاری معاونت تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم و قرارگاه فرهنگی مدیریت جهادی برگزار شد.
پایان پیام/
 

 

 

 

کد خبر 416737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha