به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سجاد رضایی، سرپرست سازمان بسیج رسانه خراسان جنوبی در این نشست، اظهار داشت: رسانه ها یکی از ارکان اصلی پیشرفت استان محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه تعاریف مختلفی از خبرنگاران وجود دارد، افزود: متاسفانه در استان خراسان جنوبی تشکل و یا صنف خاصی که حامی خبرنگاران باشد، وجود ندارد.
سرپرست سازمان بسیج رسانه خراسان جنوبی خواستار همگرایی مسئولان رسانه های استان به منظور حل مشکلات خبرنگاران استان شد و از برگزاری جلسه ای مشترک با حضور مدیران مسئول سه روزنامه استان در آینده ای نزدیک به منظور بحث و تبادل نظر و بررسی مشکلات حوزه کاری آنها خبر داد.
وی همچنین با بیان اینکه در آستانه هفته بسیج "30 آبان لغایت 6 آذر" قرار داریم، ادامه داد: در همین راستا مجمع بسیج رسانه استان با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار خواهد شد.
رضایی برگزاری یک کارگاه آموزش خبرنگاری ویژه 60 بسیجی عضو پایگاههای بسیج بیرجند و دیدار اعضای شورای عالی بسیج رسانه استان با خانواده معظم شهدا را از دیگر برنامه های این هفته ذکر کرد.
عباسعلی بهاری، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: متاسفانه عدم ثبات برخی قوانین و مقررات و بخشنامه های ارسالی از سوی مرکز برای استانها، مشکلاتی در استانها ایجاد کرده است.
وی با تاکید بر اینکه حل برخی از مشکلات خبرنگاران به اداره کل فرهنگ و ارشاد برمی گردد، بر پیگیری و اجرایی شدن مصوبات شورای عالی بسیج رسانه تاکید کرد.
فاطمه زهرا قاسمی، نماینده خبرنگاران استان نیز در این جلسه به بیان برخی مشکلات خبرنگاران استان پرداخت و گفت: عدم برخورداری از حداقل های حقوق قانون کار و بیمه از مهمترین مشکلات خبرنگاران استان است.
وی با انتقاد از اینکه خانه مطبوعات استان خراسان جنوبی در سالهای اخیر کارنامه موفقی در حمایت از خبرنگاران استان ندارد، به عدم حضور رسانه های استان در نمایشگاه مطبوعات اشاره کرد و اظهار داشت: اداره کل ارشاد در سالهای اخیر به عنوان پدر معنوی رسانه ها، حمایت بسیار ضعیفی از رسانه ها داشته است.
محمود مقامی، عضو شورای عالی بسیج رسانه خراسان جنوبی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه عدالت اجتماعی درباره خبرنگاران استان رعایت نشده بگونه ای که بسیاری از خبرنگاران از حداقل های "حقوق و بیمه" بی بهره اند، گفت: بسیاری از ادارات در دادن رپرتاژ آگهی به روزنامه ها تبعیض قائل می شوند و خبرگزاری ها را از این بخش حذف کرده اند.
وی با گلایه از اینکه استان خراسان جنوبی امسال درحالی در نمایشگاه مطبوعات حضور نیافت که در 20 استان دیگر زمینه برای حضور رسانه ها در این نمایشگاه از سوی ادارات کل فرهنگ و ارشاد فراهم شده است، از معاون فرهنگی اداره کل ارشاد خواست زمینه حضور نماینده شورای عالی بسیج رسانه را در شورای اطلاع رسانی به عنوان یک عضو ثابت فراهم کند.
وی خواستار راه اندازی کلینیک مطبوعاتی و مرکز مشاوره به خبرنگاران در استان شد و اظهار امیدواری کرد: در دور جدید تشکیل خانه مطبوعات استان نیاز است که یک کارشناس مسائل حقوقی خبرنگاران در این تشکل مستقر شود.
مهدی کاظمی، دیگر نماینده خبرنگاران استان نیز با انتقاد از اینکه برخی مسئولان با نگاه امنیتی به خبرنگاران استان نگاه می کنند، خواستار برگزاری دوره های آموزشی ویژه خبرنگاران استان شد.
پایان پیام/
نظر شما