به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، آیتالله عباس کعبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم صبح امروز (22 آبان) در جمع زائران و مجاوران حرم رضوي با اشاره به اينكه در ميان حوادث تاريخ؛ قيام عاشورا از ويژگي خاصي برخوردار است كه الگوي انسانهايحق طلب و ظلم ستيز بوده و خواهد بود، اظهار داشت: عاشوراييان حيات را در محدود تولد تا مرگ خلاصه نكردند بلكه امتداد وجودي انسان را با اتصال به دامنه قيامت و ابديت ترسيم و به بشريت ارائه كردند.
وي افزود: هدف اصلی امام حسين (عليه السلام) از قيام عاشورا اصلاح اوضاع امت اسلامی و اتخاذ تغییرات اجتماعی گسترده برپایه نظام الهی بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بيان اينكه پيام هاي معنوي با نگاه هاي مادي قابل درك نيست، گفت: نهضت عاشورا تجلي گاه ارزشهاي الهي است.
آيت الله كعبي تصريح كرد: پيامهاي اعتقادي، توحيد در عقيده و عمل، عقيده به مبدا و معاد مهمترين عامل جهاد و فداكاري در راه خدا، احياي رسالت پيامبر در بين انسان ها و بدعت ستيزي بود چرا كه قيام عاشورا، نهضتي حساب شده و با برنامه صورت گرفت.
وي بيداري ملتها را از جمله آثار و بركات ديگر قيام و شهادت سيدالشهدا(عليه السلام) برشمرد و افزود: احياي فريضه امر به معروف و نهی از منکر، اقامه نماز اول وقت و بيداري خفتگان و انتقال روح مبارزه جويي عليه ظلم و ستم از ديگر اهداف امام حسين(عليه السلام) در حادثه كربلا بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بيان اينكه زنده ماندن نهضت عاشورا مهمترين اعجاز اين واقعه تاريخي است، اظهار داشت: هر چند از زمان حادثه عاشورا ميگذرد، این حادثه تازهتر و شفافتر قلوب انسانها را به خود معطوف ميسازد.
وي افزود: امروز دشمنان دين اسلام با طرح تحريف وقايع كربلا سعي دارند اهداف مقدس حضرتسيدالشهدا(عليه السلام) را از در بين مردم منحرف سازند اما تلاش دشمنان نتيجه منفي مي دهد چرا که امروز دنيا تشنه فرهنگ عاشورا است.
آيت الله كعبي با اشاره به اينكه مجالس عزاي حسيني همواره كانون بيدارگريها، ارشاد و كفرستيزي است، گفت: عزاداري هاي ماه محرم سرمايه ارزشمند تربيت و هدايت است و بايد در اين مجالس به تبيين آرمان بلند حضرت سيدالشهدا(عليه السلام) پرداخت.
پايان پيام/
نظر شما