امام سجاد(ع) از طریق دعا و نیایش مردم را نسبت به حقیقت دین آشنا کرد

خبرگزاری شبستان: امام جمعه مسجد سلیمان، اظهار داشت: امام زین العابدین(ع) در جامعه ای که پر از خفقان بود، راهی نداشت جز اینکه از طریق دعا و نیایش مردم را نسبت به حقیقت دین آشنا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام صادق امینی، امام جمعه شهرستان مسجد سلیمان، در همایش ده شب در محضر صحیفه از سلسله برنامه های کنگره امام سجاد(ع) که در مسجدسلیمان برگزار شد، صحیفه سجادیه را کتاب هدایت انسان ها بعد از قرآن دانست و گفت: یکی از فلسفه های زنده ماندن امام سجاد(ع) تا 34 سال از بعد از واقعه عاشورا، این بود که حادثه کربلا را با همراهی حضرت زینب(س) و دیگر بازماندگان پاس داشته و زنده نگه دارد.

 

وی با اشاره به اینکه امام سجاد(ع) در این مدت با سبک دعا و نیایش و رویکرد قرآنی مردم را به سمت دین و دوری از انحرافات دعوت می کرد، اذعان داشت: اهل بیت(ع) اساس و روح دین بودند و نبوت باعث شد قرآن نصیب ما شود و امامت موجب ترویج دین شد.

 

وی با بیان اینکه امام زین العادین(ع) در دوره سختی زندگی می کرد و در بهارالانوار فرمودند نبود در مکه بیش از 20 نفر که ما را دوست بدارد، اضافه کرد: برخی ایدئولوک ها در آن زمان عنوان می کردند که تنها خدا وجود دارد و واسطه گری اهل بیت(ع) را قبول نداشتند.

 

حجت الاسلام امینی، با بیان اینکه در آن دوران که جامعه پر از خفقان بود، امام زین العابدین(ع) راهی نداشت جز اینکه از طریق دعا و نیایش مردم را نسبت به حقیقت دین آشنا کند، ادامه داد: در صحیفه سجادیه 54 دعا وجود دارد که بیشتر آنها از قرآن اقتباس شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه یکی از دلایلی که یزیدیان، امام حسین(ع) و یارانش را به طرز دردناکی به شهادت رساندند، دور شدن آنها از معارف دینی و اسلامی بود، تصریح کرد: در صحیفه سجادیه آمده است قرآن نور است و هر کس در آن دقیق شود از گناه و گمراهی مصون می ماند.

 

وی با اشاره به اینکه از ویژگی های یک امام و پیشوا این است که متناسب با مقتضیات زمان فعالیت کند و امام سجاد(ع) نیز منطبق با آن دوران حرکت کرد، یاد آور شد: امام زین العابدین(ع) تلاش کرد جامعه را از دریچه عرفان و دروازه معنویت با خدا ارتباط دهد.

 

امام جمعه مسجد سلیمان، با بیان اینکه امام سجاد(ع) در 54 دعای صحیفه سجادیه از قرآن سخن گفته شده تا مردم بدانند خدا و پیغمبری وجود دارد، تاکید کرد: در آن دوران جامعه آنقدر منحرف بود که به جز ظاهر قرآن چیزی نمی دانست و تنها ادعای مبارزه با تروریسم را در سر می پروراند.

 

وی افزود: امروز نیز با توجه به اینکه دنیا در اوج نظام های آکادمیک علمی است، بدترین جنایات علیه مسمانان انجام می شوند چرا که در معنویت، دعا و نیایش خلا دارند و تنها ظاهر قرآن را می بینند و به باطن و محتوای آن توجهی ندارند در حالی که باید در این مقوله با بصیرت و هوشمندانه توجه کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 416615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha