به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، پرویز سالاری(5 خرداد) درجلسه برنامه ریزی روند اجرای این طرح در بندرعباس، اظهارداشت: بر اساس برنامه دولت تا پایان سال 90 باید 002تا40درصد از مشاغل برخی از کارکنان به صورت دورکاری انجام شود، این طرح به صورت جدی در دستگاه های اجرایی استان حال انجام است.
وی افزود: یکی از الزامات اصلاح نظام اداری، الکترونیکی کردن کارها است که از سالها پیش با طرح مساله، فرهنگسازی و آموزش آغاز شده و از جمله روشهای آن دورکاری است.
معاون استاندارهرمزگان به آئین نامه تصویب شده دورکاری توسط هئیت وزیران اشاره کرد و بیان داشت: سال گذشته این مصوبه به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد و تقریبا اکثر دستگاه های اجرایی، مشاغل عمومی و تخصصی را برای انجام دورکاری مشخص و کارکنان متقاضی نیز ثبت نام نموده اند.
وی در مورد زمان انجام کار، گفت: دورکاری ممکن است به صورت چند روز در هفته یا ماه باشد که فرد در محل کارش حاضر نیست، به جز زمان هایی که کارمند برای تحویل کارهای محوله به محل کار خود مراجعه می کند.
سالاری خاطر نشان کرد: با توسعه اینترنت، اینترانت، زیر ساخت های لازم برای انجام دورکاری فراهم شده است و امکانات لازم در اختیار فرد دورکار قرار می گیرد.
وی در مورد حقوق افراد دورکار، اظهارداشت: در آئین نامه دورکاری و ابلاغیه معاونت توسعه آمده است کارکنانی که کارشان را به روش دورکاری انجام می دهند، نباید حقوق و مزایای دریافتی آنها نسبت به قبل از دورکار شدن کاهش پیدا کند.
وی در مورد نحوه محاسبه هزینه های جانبی در نتیجه اجرایی دورکاری، تصریح کرد: دستگاه های اجرایی از محل اعتبارات در اختیار هزینه های جاری مثل آب، برق، تلفن، اینترنت یا هر هزینه دیگری که احتمالا به کارمند در نتیجه دورکاری تحمیل می شود را محاسبه و پرداخت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما