به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ارومیه، هادی بهادری، معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی عصر دیروز(20 آبان) در سومین جلسه کمیته فرهنگی ستاد احیای دریاچه ارومیه که در سالن آمفی تئاتر استانداری برگزار شد، گفت: احیای دریاچه ارومیه نیازمند اقدامات کیفی و اثر بخشی است.
وی، با اشاره به اینکه بحران دریاچه ارومیه بزرگترین مسئله شمال غرب کشور است، گفت: دولت کلیه مصوبات ستاد احیای دریاچه را بدون کاهش تصویب کرده است.
بهادری خاطر نشان کرد: مدیرانی که دستگاه های آن ها به نحوی ارتباط مستقیمی با موضوع دریاچه ارومیه دارد باید بیش از نیمی از وقت خود را صرف دریاچه بکنند در غیر این صورت اعتقادی به احیای دریاچه ندارند.
این مسئول تصریح کرد: نزدیک به سه میلیارد مترمکعب میزان آب مصرفی بخش کشاورزی و یکصد میلیون مترمکعب آب مصرفی در بخش خانگی استان می باشد که با صرفه جویی در آب کشاورزی به میزان 10 درصد می توان شاهد کاهش چشمگیری در این زمینه و انتقال آب این بخش به دریاچه ارومیه باشیم.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: 79 پروژه به دبیرخانه کمیته فرهنگی احیای دریاچه ارومیه با برآورد هزینه 32 میلیارد تومان ارسال شده که این پروژه ها نیاز به بررسی بیشتری دارند تا مشخص شود ظرفیت و تاثیرپذیری آن ها در ایجاد فرهنگ مورد نیاز برای احیای دریاچه ارومیه تا چه اندازه ای است.
وی، با بیان اینکه باید از برخورد ابزاری با موضوع دریاچه ارومیه پرهیز کرد، ادامه داد: اگر پروژه های پیشنهادی به ستاد احیای دریاچه ارومیه را به صورت چند دستگاهی تعریف کنیم، بهتر عمل می شود.
در ادامه این جلسه، فریدون سید مصطفوی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: آموزش و پرورش می تواند در زمینه فرهنگ سازی برای مصرف آب و نجات دریاچه ارومیه موثر باشدچراکه این نهاد با داشتن 560 هزار دانش آموز و 37 هزار معلم با جمعیت زیادی ارتباط دارد که می تواند در نهادینه کردن فرهنگ مصرف آب سازنده تر باشد.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش در انتظار بودجه است که در صورت تامین بودجه از سوی ستاد کلاس های آموزشی نحوه مصرف آب برای دانش آموزان، معلمان و اولیا برگزار خواهد کرد.
گفتنی است، ادامه این جلسه با درگیری لفظی برخی از مسئولین حاضر و بیرون کردن خبرنگاران ادامه یافت.
پایان پیام/
نظر شما