به گزارش خبرنگار شبستان، علیاکبر اشعری رییس اسبق کتابخانه ملی دربازدید از نمایشگاه مطبوعات با حضور در غرفه شبستان در مورد باغ کتاب گفت: باغ کتاب در حدود 2 سال و نیم به دلیل مشکلات ارزی و مالی متوقف شد و برخی اولویتهای دیگر مانند تونلهای و پلها کار این باغ متوقف ماند.
وی با اشاره به هدایت منابع مالی شهرداری به سمت کتاب گفت: باغ کتاب با این تمهیدات سرعت خوبی گرفته است و در حال تکمیل تجهیزات صندلی و مبلمان است و مختصری کار ساختمانی در بیرون از محوطه دارد.
اشعری اظهار کرد: بحث نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سالهای مختلف با حضور روسای جمهور و مسئولان هر کدام جایی را به عنوان محل مناسب اعلام کردهاند برخی چیتگربرخی پرند و اماکن دیگر را اعلام کردهاند. ما پیشنهادمان این بود که با توجه به نظرسنجی های انجام شده مردم از محل جغرافیایی نمایشگاه در مصلی راضی هستند.
وی گفت: ممکن است برخی بگویند چون اینجا مصلی است به درد نمایشگاه کتاب نمی خورد اما به لحاظ جغرافیایی مردم نمایشگاه کتاب در این مکان میپسندند.
وی گفت: در تپه های عباسآباد زمینههای زیادی است که میتوان از آن استفاده کرد با توجه به این موضوع فکر کردیم که مکانی به عنوان محل دائمی نمایشگاههای شهر تهران بسازیم تا در طی سال نمایشگاه های گوناگون کتاب رسانههای دیجتال، مطبوعات، قرآن و مد و لباس در این مکان برگزار شود. متاسفانه اقدام نشد و الان زمین پیشنهادی که بود به پارکینگ تبدیل می شود من این موضوع را در دولت گذشته و دولت کنونی مطرح کردهام.
وی اظهار کرد: اگر این امر محقق می شد به دلایل کارشناسی وقتی فضایی برای مردم مهیا می شود بهترین نظردهنده مردم هستند و علاوه بر آن نمایشگاهی با وسعت جمعیتی نیازمند امکانات است که مردم با هر وسیله ای بتوانند پیاده یا با دوچرخه یا اتوبوس، مترو و با ماشین شخصی و پیاده تردد کنند در میان تمام این خصوصیات تپه های عباس آباد از این مشخصات برخوردار بودند.
همچنین کسانی هم که از شهرستان حضور می یابند میتوانستند امکان اسکان داشته باشند همچنین اگر آتش سوزی اتفاق می افتاد مراکز امدادی زیادی در اطراف خود داشت.
اشعری تصریح کرد: من به این دلایل اصرارم این است که نمایشگاه بین المللی تهران در تپه های عباس آباد باشد که به یک تپه فرهنگی تبدیل شود اما من هیچ جلسهای ندیدهام که گفتگو یا توافقی انجام شود و پایان نمایشگاه تهران مشخص شود.
وی در مورد باغ کتاب گفت: انشاءالله تا دو ماه دیگر تجهیزاتش مستقر می شود و از اواخر امسال قابلیت بهره برداری دارد. البته منهای تجهیزات و ساختمان نیازمند نیروی انسانی و زمان 4 ماهه برای آموزش نیروی انسانی هستیم و در حدود 200 نفر نیرو برای این مرکز احتیاج داریم. روش گزینش نیرو از طریق رسانههای عمومی اعلام میشود.
وی گفت: به دلایل مختلف معتقدیم که وقتی باغ کتاب راه بیفتد به رونق کتاب فروشی می افزاید مانند فروشگاهها شهروند که به رونق خرید مردم افزود بسیاری از ناشران خود کتاب فروشی دارند و ما می توانیم از این طریق به اقتصاد انها کمک کنیم همچنین فروشگاه مجازی خرید کتاب راه اندازی می شود و از این طریق نیز در اقتصاد کتاب تلاش می شود. در حقیقت باغ کتاب تلاش در رونق اقتصاد کتاب می کند.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: رییس اسبق کتابخانه ملی با اشاره به نقش باغ کتاب در رونق اقتصاد کتاب از بهره برداری از این مکان از اواخر امسال خبر داد.
کد خبر 416242
نظر شما