دست اندرکاران تعلیم و تربیت در مسیر اندیشه شهدا گام بردارند

خبرگزاري شبستان: مدیرکل آموزش وپرورش مازندران با اشاره به اینکه ارتقاء نظام جمهوری اسلامی و بهبود بخشی خدمات اين انقلاب محصول خون شهداست، گفت: دست اندرکاران تعلیم و تربیت در مسیر اندیشه شهدا گام بردارند.

به گزارش خبرگزاري شبستان از ساري و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، سید علی قاسمی، مدیرکل آموزش وپرورش اين استان در جلسه تودیع و معارفه رییس سازمان دانش آموزی ديارعلويان، اظهار كرد: دانش آموزان در سازمان دانش آموزی خارج از فضای اداری سازماندهی می شوند و یکی از وظایف سازمان دانش آموزی کمک به تعلیم و تربیت دانش آموزان در کنار سازمان آموزش و پرورش است.

 

وي با بیان اینکه غنی سازی اوقات فراغت خارج از فضای مدرسه برای دانش آموزان ضروری است، تاکید کرد: باید بتوانیم در کنار مدرسه بسترهایی فراهم شود تا در افزایش تربیت دانش آموزان موثر باشد و سازمان دانش آموزی در عرصه تعلیم و تربیت می تواند نقش آفرین باشد.

 

قاسمی خاطر نشان کرد: دیدگاه ها و اهداف دانش آموزی به گونه ای است که نباید نیازمند تامین منابع دولتی باشد و از سوی دیگر توانمند و بتواند آموزش و پرورش را در دستیابی به اهداف تعلیم و تربیتی یاری کند.

 

وي بیان کرد: تشکل ها یکی از مقوله های جدی در تعلیم و تربیت است و باید اردوها و تشکل های دانش آموزی را سامان دهیم.

 

قاسمی گفت: تشکل های دانش آموزی امروز مغموم واقع شده اند و اردوها از فضاهای صرفا تفریحی بایستی دور شوند و با اهداف اصلی ساماندهی شوند.

 

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین نهادهایی که در تعلیم و تربیت نقش اساسی دارد سازمان دانش آموزی است، تصریح کرد: وقتی دولت جدید روی کار می آید اهدافی دارد و نیروی انسانی خود را سازماندهی می کند و در کشور ما نیز دولت که با آرای عموم جامعه شکل گرفته از نیروهایی شکل می گیرد که اهداف دولت را دنبال کنند.

 

قاسمی گفت: در دولت تدبیر و امید نیز با تدبیر خاص به دور از مسائل حاشیه ای و سیاسی تغییر آرام انجام می شود.

 

وی با اشاره به اینکه ارتقاء نظام جمهوری اسلامی و ماندگاری نظام و بهبود بخشی خدمات جمهوری اسلامی محصول خون شهداست، افزود: شهدا در راستای اندیشه های دینی پیامبر جان خود را اهدا کردند.

 

قاسمی، خواستار بکارگیری تلاش همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت در مسیر اندیشه شهدا شد.

 

حجت الاسلام علی اکبر صفرپور، مشاور سازمان دانش آموزی کشور نیز گفت: سازمان دانش آموزی باید همانند دوی امداد باشد و مسائل تربیتی را پس از پایان کار مدارس تحویل بگیرد و در خارج از مدرسه در قالب اردو و تشکیلات، مسائل تربیتی را دنبال نماید.

 

وی افزود: سازمان دانش آموزی نهادی است که باید در کنار آموزش و پرورش باشد تا ادامه جریان تربیتی شکل بگیرد و اين یک ظرفیت خوب برای وزارت آموزش و پرورش است که آموزش و پرورش می تواند به درستی از این ظرفیت ها استفاده کند.

 

حجت الاسلام صفرپور تصریح کرد: یادگیری از داخل مدارس و جریان تربیتی در خارج از مدرسه در سازمان دانش آموزی شکل می گیرد.

 

وي با بیان اینکه آموزه های سازمان دانش آموزی ویژه است و با تشکیل عمره دانش آموزی در گذشته 12 هزار دانش آموز سالانه به سرزمین وحی اعزام می شدند، خاطر نشان کرد: هم اکنون فقط 4 هزار نفر از پسران اعزام می شوند.

 

حجت الاسلام صفرپور با بیان اینکه در هر مدرسه و پایگاه دانش آموزی صدها خبر تولید می شود و هنوز خروجی مناسبی از این کارکردها نداریم، تاکید کرد: مجلس دانش آموزی تنها مجلسی است که رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی برای آن وقت می گذارند.

 

حجت الاسلام شریعت نژاد، مدیر سازمان دانش آموزی مازندران نیز گفت: سازمان دانش آموزی فرصت مغتنی برای آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان و نسل جدید است.

 

وی خاطر نشان کرد: تقویت سازمان دانش آموزی و تشکل های پیشتازان و فرزانگان از برنامه های جدید سازمان دانش آموزی است.

 

حجت الاسلام صادقی، مدیر پیشین سازمان دانش آموزی مازندران با بیان اینکه سازمان دانش آموزی ظرفیت بالنده ای است، گفت: هم اکنون جز رتبه های برتر کشور هستیم .

 

پايان پيام/

 

کد خبر 415723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha