به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری پلیس ،سرهنگ ابراهیم رضایی نژاد ،رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با اشاره به رونمایی از گذرنامه های الکترونیک سری جدید، ایجاد فاکتورهای جدید امنیتی برابر استانداردهای جهانی را از اهداف صدور این نوع گذرنامه ها دانست و گفت: این گذرنامه ها براساس تجربیات کشورهای دیگر، تعامل با دانشگاهیان و مراکز علمی و تحقیقات پیرامون بازخوردهای گذرنامه های قدیمی صادر می شود.
به گفته وی 22 فاکتور امنیتی اعم از کاغذ امنیتی، طراحی، چاپ و روکش امنیتی و تراشه الکترونیک شامل اطلاعات کامل افراد در این گذرنامه ها لحاظ شده است.
این مقام انتظامی از صدور گذرنامه های الکترونیک از 20 آبان سال جاری خبر داد و گفت: البته گذرنامه های قدیمی تا تاریخ اعتبار آنها معتبر و قابل استفاده هستند.
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با اشاره به اینکه صدور این گذرنامه های بستری برای رسیدن به صدور گذرنامه های بیومتریک است، اظهار کرد: تغییری در مدت و هزینه صدور گذرنامه های جدید به وجود نیامده و مانند گذشته است.
مردم به امید اخذ ویزا در کشور عراق به مرزها مراجعه نکنند
رضایی نژاد در ادامه به اقدامات پلیس برای تسهیل در تردد کاروان های زائران عتبات عالیات برای اربعین حسینی نیز اشاره کرد و گفت: مطلوب است زائران برای سفری آسوده تر از طریق کاروان های سازمان حج و زیارت اقدام کنند.
وی افزود: زائران به مدت اعتبار گذرنامه های خود توجه داشته باشند و همچنین برای تعویض و یا اخذ گذرنامه و ویزای خود از هم اکنون اقدام نمایند تا با ازدحام مواجه نشده و فعالیت های خود را به آخرین دقایق موکول نکنند.
این مقام مسئول تأکید کرد: سفارت عراق در تهران و کنسولگری آن در استان های خراسان رضوی، خوزستان و کرمانشاه برای زائران ویزا صادر می کند؛ متاسفانه در این شرایط افراد سودجو از شور و اشتیاق شهروندان سوء استفاده می کنند، از این رو زائران نباید با اعتماد به افراد ناشناس و سپردن گذرنامه های خود برای گرفتن ویزا اقدام کنند، چراکه در این صورت مشکلاتی برای آنان در مرز و هنگام خروج به وجود می آید.
رضایی نژاد تصریح کرد: مردم برای ثبت نام به سازمان حج و زیارت و یا دفاتری که از سوی این سازمان اعلام شده مراجعه کرده و به تبلیغات سایت ها و جراید اعتماد نکنند مگر اینکه برای اطمینان از صحت دفاتر مذکور، استعلام بگیرند تا در مرز و عراق دچار مشکل نشوند.
وی ادامه داد: زائران برای زیارت عتبات عالیات از ویزا و مبادی رسمی اقدام کنند چراکه در صورت عدم انجام تشریفات گذرنامه، کشور مقابل برخوردهای سختگیرانه ای با افراد غیر مجاز دارد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در خصوص تردد انفرادی نیز هنوز تصمیمی گرفته نشده اما بهرحال باید این مراحل طی شوند؛ برای این نوع تردد نیز سازمان حج و زیارت اقداماتی را انجام داده و بهتر است کاروان های پیاده از این طریق اعزام شوند تا امنیت آنان مورد خدشه واقع نشود.
رضایی نژاد سه مرز شلمچه، مهران و چزابه را مبادی رسمی خروج زائران اعلام کرد و گفت: پلیس گذرنامه، فرماندهی انتظامی استان ها و فرماندهی مرزبانی ناجا هرکدام اقداماتی را در جهت تسریع تردد مردم برای عتبات عالیات انجام داده اند.
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا گفت: خوشبختانه هماهنگی ها در ایران انجام شده و تنها ممکن است در کشور مقابل ناهماهنگی هایی وجود داشته باشد، چراکه عراق تعداد محدودی را می تواند پذیرا باشد و این امر باعث می شود تا در مرز ازدحام شود.
رضایی نژاد خاطرنشان کرد: مردم به امید اخذ ویزا در کشور عراق به مرزها مراجعه نکنند چراکه امکان صدور آن از مبادی رسمی از سوی کشور عراق اعلام نشده است.
پایان پیام/
نظر شما