به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام دکتر علی عربپور، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان، عصر امروز(17 آبان)پس از برگزاری کارگروه گفتمان ولایت در که در حاشیه همایش بسیج و رسانه برگزار شد؛ با استناد به فرمایش رهبری مبنی بر اینکه «آرایش نیروهای رسانه و فرهنگی کشور باید دینی، اسلامی و انقلابی باشد» تصریح کرد: نیروهای تشکیلات سازمان رسانه و مطبوعات به ویژه از نوع بسیجی، مرزبان حریم انقلاب اسلامی و فرهنگ ناب اسلام محمدی(صلی علی الله علیه وآله) هستند.
وی با بیان اینکه چه چیزی زیباتر، مهمتر و بالاتر از فرهنگ دفاع مقدس نیست که امروز ما و همه مدیران نظام هر چه داریم از دفاع مقدس است پس باید تا آنجا که می توانیم در مدیریت جهادی و ترویج خصیصه ها و جلوه های ویژه دفاع مقدس در عرصه جنگ جاری همت داشته باشیم.
دکتر عربپور ادامه داد: باید خالق ذائقه ارزشی باشیم نه ذائقه ای که دیگران ترویج می کنند؛ باید مروج اسلام ناب، قرآن و سیره اهل بیت و شهدا و رهبران دینی باشیم که اگر تولید ذائقه کنیم راحت تر می توانیم آن را نهادینه کرده و به نسل های بعدی القاء کنیم.
وی با بیان اینکه در این راستا دستگاه های رسانه ای باید با تولید برنامه های ناب و ارزشی و رقابت صحیح و مثبت که تعالی در آن وجود دارد اقدام کنند؛ خاطرنشان کرد: تولید برنامه ها باید از حوزه خودی سرچشمه بگیرد نه حوزه های دشمن!
دکتر عربپور با افزودن اینکه تقابل انقلاب اسلامی با جبهه کفر، امروزی نیست و از زمان خلقت آدم جنگ بین حق و باطل همیشه بوده است؛ گفت: در این تقابل، مواجه با سه دسته از مردم هستیم که نخستین آن مترفین هستند وآب آنها با انقلاب در یک جوی نمی رود لذا باید این را بعنوان سبک زندگی ترویج کنیم.
وی عوام بی بصیرت و نیز مردم بی تفاوت نسبت به جبهه حق و باطل را دو دسته دیگری دانست که علت شکست پیامبران و جبهه های انقلابی و عاشورایی همواره این سه دسته بوده اند.
دکتر عربپور، تبیین فرمایشات آقا در خصوص مقاوم سازی دینی، تبیین فرهنگ ایثار و شهادت و درس های مقاومت، تلاش برای آموزش زبان های مختلف برای اصحاب رسانه به ویژه بسیجیان رسانه ای را از مهمترین موارد مطرح شده رد کارگروه گفتمان ولایت نام برد و با اشاره به ضرورت آموزش زبان های عربی و انگلیسی، گفت: امروز زبان دنیا زبان دیگری است و همه زبان فارسی و زبان انقلاب را نمی فهمند.
وی استفاده از فضاهای موجود در اختیار دشمن علیه خود او نظیر وایبر و واتس آپ را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: این فضاها را باید آکنده از معنویت کنیم و همانگونه که در جنگ از غنایم جنگی علیه خود دشمن استفاده می کردیم امروز نیز همین کار را بکنیم.
این مسئول، ترویج نگاه عرفانی و حماسی و تبیین بعد حماسی انقلاب را از دیگر مصوبات این کارگروه ذکر کرد و افزود: اخیراً بعضی از مدیران می گویند از عاشورا تا اربعین یک بعد(جداگانه) است و از اربعین، بعد عقلانی شروع می شود؛ اگر اینطور بود که شهادت ها و به زندان رفتن ائمه و غیبت امام عصر(عج) نبود.
وی همچنین تبیین ابعاد پیدا و پنهان فتنه ها به ویژه فتنه 88 که باید در سرفصل تبیین ها باشد، تبیین، پردازش و تحلیل فرمایشات رهبری بعد از صدور زیرا ملهم از مکتب و قرآن است، استفاده از هنر تجسمی و عکس و ویدئو در فضای مجازی، تبیین مدیریت جهادی و ویژگی مدیران جهادی را نیز مورد تأکید قرار داد.
دکتر عربپور، شناخت صحیح انقلاب اسلامی توسط رسانه های خودی به دلیل وسعت تاریخ انقلاب را نیز ضروری خواند و افزود: شناسایی نقاط ضعف رسانه های همسو با دشمنان در داخل و مقابله به آنان نیز مهم است.
پایان پیام/
نظر شما