به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، آيت الله نورالله طبرسي، نماينده ولي فقيه در مازندران امروز(17آبان) در سومين جلسه شوراي فرهنگ عمومي اين استان در دفتر امام جمعه ساري، با بيان اينكه عاشورا چيست و عاشورائيان چه كساني هستند، اظهار داشت: باید عاشوراییان را بشناسیم و راه ورش آنها را سرلوحه زندگی قرار دهیم.
وي با بيان اينكه امام حسين(عليه السلام) فراملي و فراجناحي است و هيچ نقطه اي از دنيا را سراغ نداريم كه عزاي امام حسين(عليه السلام) برپا نشده باشد، افزود: باید سيره و سبک زندگی خود را با عاشورا میزان کنیم.
آيت الله طبرسي با اشاره به راز و رمز بقای عاشورا، گفت: در شوراي فرهنگ عمومي، خرده فرهنگ ها بايد با فرهنگ كلان آشتي داده شود و به صورت عملي براي رفع مشكل فرهنگي اقدام شود.
وي با اشاره به اينكه بايد صادق باشيم و بگوئيم كه در اين مدت در شوراي فرهنگ عمومي دست ما خالي است و عملكرد شوراي فرهنگ عمومي هميشه نظري بوده كه بايد به عمل تبديل شود، تصريح كرد: اين همه هزينه مي شود و جلسات برگزار مي شود كه راه انقلاب اسلامي كه با فرهنگ شروع شده و امام خميني(رحمت الله عليه) كه در آغاز وصيت نامه حديث ثقلين كه حديثي فرهنگي است را مي نگارند، تداوم يابد.
آيت الله طبرسي با اشاره به اقدامات جزيره اي در حوزه فرهنگ، گفت: هر دستگاهي به صورت موازي كاري اموري تكراري انجام مي دهد كه براي عملياتي كردن بايد برنامه مناسبي تدوين شود.
وي با بيان اينكه براي توسعه فرهنگي خوراك صد در صد عملي در اختيار مردم قرار نگرفته است، خاطرنشان شد: مردم در همه امور با مسئولان نظام همراه هستند.
آيت الله طبرسي با تاكيد اينكه براي عملياتي كردن مصوبات شوراي فرهنگ عمومي نيازمند ايجاد دبيرخانه هستيم، افزود: ايجاد دبيرخانه نياز به ساز و كار دارد.
وي درخصوص برگزاري جشنواره ها در مازندران، گفت: برگزاري جشنواره در راستاي حفظ و شان استان باشد و زمينه توسعه فرهنگ علويان را فراهم كند؛ قاصدي كه در جشنواره ها و جلسات مركز حضور مي يابد بايد فرهنگ مازندران كه از ديرباز علوي، شيعي و فرهنگي بود را بازگو كند.
محمد مهدوی جمنانی، عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران نیز با اشاره به اینکه اجماع و همت عمومی برای پربارتر شدن شورای فرهنگ عمومی باید در استان ایجاد شود، افزود: خط مشی جریان فرهنگی به صورت سالانه باید توسط شورای فرهنگ عمومی استان تدوین شود و در فصل آخر پايان سال جلسات كارگروه تشكيل شود و برنامه سال آينده را 2-3ماه قبل از پايان سال در اختيار اعضا قرار دهيم.
وی با بیان اینکه چند برنامه فاخر و شاخص باید از طریق شورای فرهنگ عمومی در استان اجرایی شود، گفت: خودباوری براي هويت سازي در احیاي فرهنگ ها باید در جامعه مورد توجه قرار گیرد.
پايان پيام/
نظر شما