به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان،امیر سعید نبی، مدیر فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان، ظهر امروز (17آبان)در گفتگو با خبرنگاران گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی، آشنایی جوانان با سیره اهل بیت(ع) و شناخت بیشتر زندگی ائمه(ع) هدف از برگزاری این مسابقه است.
وی با تاکید بر این فرمایش مقام معظم رهبری که " در جامعه اسلامی کتابخوانی باید همگانی شود" افزود:برگزاری مسابقات کتابخوانی تاثیر به سزایی در ترویج همگانی شدن این فرهنگ و نهادینه سازی فرهنگ مطالعه در سال اقتصاد و فرهنگ دارد.
به گفته وی،این مسابقه کتابخوانی با موضوع محتوای زندگی نامه حضرت علی اکبر(ع) اثر مجید زجاجی کاشانی برای سنین بالای 10 سال در کاشان برگزار می شود.
مدیر فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان، مهلت ثبت نام این دوره از مسابقه را از 17- 27 آبان در فرهنگسرای معراج و کتابخانه فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان یادآورشد و افزود: زمان برگزاری مسابقه 30 آبان ماه در فرهنگسرای مهر است.
نبی، اهدای جوایز نفیس به نفرات برتر مسابقه کتابخوانی "شبه المصطفی" را در چهاردهیمن سوگواره هنر در ساحت عاشورا را خاطرنشان کرد و گفت: چهاردهمین سوگواره هنر در ساحت عاشورا به همت سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان طی روزهای 18 - 20 آذر در فرهنگسرای مهر این سازمان برگزار می شود.
وی در ادامه برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشوراهمزمان با ایام محرم در فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان را تاکید کرد و گفت: برگزاری این مراسم با استقبال انبوه خانواده های کاشانی در حال برگزاری است.
به گفته وی، برگزاری مجالس زیارت عاشورا به عنوان شناسنامه واقعه عاشورا و نهضت سرخ حسینی در کربلا آثار و برکات وضعی در افراد به ویژه جوانان و نوجوانان دارد.
نبی در پایان با اشاره به اینکه مضامین زیارت عاشورا علاوه بر اظهارمودت و تولی به امام حسین(ع) و خاندان طاهرینش شامل مفاهیم تبری و نفرت و بیزاری از دشمنان این امام همام و خاندان رسول خدا است تصریح کرد: قرائت این عبارات سلام و لعن و نفرین دشمنان اهل بیت(ع) در توصیه های دینی و شفارش های ائمه اطهار نیز بسیار مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.
وی اظهارداشت: زیارت عاشورا دارای مضامین بلند و ناب توسل به امام حسین(ع) و معرفی حماسه حسینی با عمق مصائب و سوگ عظمای آن حضرت است که عمق فاجعه را نشان می دهد.
پایان پیام/
نظر شما