چرا نیروهای نظامی آمریکا در عراق دو برابر می شوند؟

خبرگزاری شبستان:ر اقدامی قابل توجه پس از برگزاری انتخابات میان دوره ای کنگره در آمریکا و پیروزی جمهوری خواهان،بارک اوباما دستور دو برابر کردن نیروهای نظامی آمریکایی در عراق تا سه هزار نفر را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان،در اقدامی قابل توجه پس از برگزاری انتخابات میان دوره ای کنگره در آمریکا و پیروزی جمهوری خواهان،بارک اوباما دستور دو برابر کردن نیروهای نظامی آمریکایی در عراق تا سه هزار نفر را صادر کرد.

رییس جمهوری آمریکا همچنین از کنگره خواست تا 5.6 میلیارد دلار برای جنگ علیه داعش اختصاص دهد.

پنتاگون اعلام کرد که نیروهای جدید برای ایفا کردن نقش غیرجنگی در عراق مستقر می شوند و هدف از این اقدام،تنها مشاورهو اغاز آموزش همه جانبه نیروهای عراقی است.

بر این اساس،قرار است که پایگاه مرکزی ناظر بر ائتلاف ضد داعش،مقداری از بودجه درخواست شده را برای برپا کردن دو مرکز عملیاتی «کمک و مشاوره»در خارج از بغداد و اربیل مورد استفاده قرار دهد.

همچنین مراکزی در سراسر عراق برای آموزش 12 گردان از نیروهای محلی شامل 9 گردان از ارتش عراق و 6 گردان از نیروهای پیشمرگه،برپا می شود.

یکی از مقامات بلندپایه دولتی در این باره گفت:حتی با افزایش پرسنل نظامی،ماموریت ما در عراق تغییر نخواهد کرد.

وی تاکید کرد که نیروهای زمینی آمریکایی به میدان مبارزه باز نمی گردند.

این مقام آمریکایی در ادامه تصریح کرد که عامل محدودیت در ماموریت نیروهای آمریکایی در عراق حفظ خواهد شد و افزایش نیروها تنها برای انجام بهتر عملیات و حمایت از نیروهای عراقی هنگام انجام عملیاتشان علیه داعش است.

وی در پاسخ به اینکه آیا اوباما سقفی برای تعداد نیروهای نظامی در  عراق قائل شده است یا نه،گفت:من فکر نمی کنم که تعداد نیروها در عراق ثابت باشد.

اگرچه آمریکایی ها اصرار دارند که بازگشت نیروهای نظامی به معنای بازگشت به جنگ در این کشور نیست اما تاکید بسیار زیاد در این زمینه از قضا می تواند نشان دهنده نقشه ای باشد که در پشت افزایش نیروهای زمینی در عراق وجود دارد.

مجموعه خبرهایی از این دست نشان می دهد که امریکا در صدد بازگشت به عراق است اما این بار به بهانه مقابله با گروه تروریستی داعش ، می خواهد نیروهایش را در عراق پیاده و در واقع حضور خود را در این کشور تثبیت کند .

در حقیقت در حال حاضر،ادعای مبارزه با داعش برای مقامهای امریکایی ، نه تنها یک ژست ضد تروریستی است، بلکه سیاستی در جهت مداخله در امور برخی کشورهای منطقه تلقی شده می شود.

واقعیت این است که داعش ساخته و پرداخته غرب ، امریکا و رژیم صهیونیستی است،این گروه طی سه سال و نیم اخیر داعش از جمله گروههای فعال در سوریه بوده است و اکنون نیز بخشهایی از خاک عراق ،صحنه تحرکات داعش است.
با درنظر گرفتن این موضوع که داعش در چند سال اخیر بشدت از جانب امریکا حمایت مالی و تسلیحاتی شده، این پرسش قابل طرح است که آیا واقع امریکا خواهان مقابله با گروهک تروریستی دست پرورده خود است یا اهداف دیگری در پس پرده ادعای مبارزه با داعش وجود دارد ؟

البته مقامهای عراقی نیز با درک غیر واقعی بودن ادعاهای امریکا  اعلام کرده اند که مخالف هرگونه عملیات زمینی نیروهای امریکایی در عراق هستند . مقامهای عراقی به صراحت گفته اند، ملت و ارتش این کشور قادر به دفع حملات داعش هستند و نیازی به نیروهای خارجی ندارند .
 

کد خبر 415258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha