به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیتالله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز، در گردهمایی بزرگ زنان اهواز که عصر گذشته(4 خرداد) در پادگان شهید محمودوند برگزار شد، با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی زنان مسلمان است، گفت: البته الگو گرفتن بدون شناخت ایشان ممکن نیست، شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) دارای ابعادی از جمله ملکوتی، بشری و انسانی است.
وی با بیان اینکه شناخت بعد ملکوتی و آسمانی حضرت فاطمه زهرا(س) برای ما انسانهای معمولی مانند شناخت جنین نسبت به عالم بیرون است، افزود: شناخت هر چیزی مراتبی شامل شناخت کامل و شناخت نسبی دارد و شناخت کامل برای انسانهای معمولی امکان پذیر نیست.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: حضرت فاطمه(س) بعدی زمینی و بشری دارد که شخصیت او به عنوان یک زن، یک مادر و یک همسر و بلکه به عنوان یک انسان و مسلمان را شامل میشود و زنهای مسلمان باید ایشان را الگو و اسوه خود قرار دهند.
وی با اشاره به زندگی حضرت فاطمه(س) خاطر نشان کرد: حضرت فاطمه(س) از دوران کودکی همیشه حامی پدرش، پیامبر خدا(ص) بود و از او مراقبت میکرد و اگر افرادی به پیامبر بیاحترامی میکردند، حضرت فاطمه(س) به آنها پرخاش و از پدرش دلجویی میکرد.
وی با بیان اینکه ایثار، گذشت و فداکاری از ویژگیهای بارز اخلاقی آن حضرت بود که در قرآن نیز به این ویژگیها اشاره شده، ادامه داد: حضرت فاطمه(س) همیشه در جامعه حضور فعال داشت و این حضور به حدی بود که در جبهه نبرد حضور پیدا میکرد و هنگامی که حق ولیالله پس از رحلت پیامبر، ضایع شد، آن حضرت ساکت نماند و قیام کرد.
آیتالله حیدری، اذعان داشت: به برکت وجود امام خمینی(ره)، زنان مسلمان ایرانی در سالهای پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در خط مقدم میدان مبارزه علیه کفار حضور داشتند و اکنون ملت ایران پرچمدار عزت و افتخار در دنیاست.
همچنین مریم حیدریان، مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان، به عنوان زنان جامعهای مسلمان باید سیره حضرت فاطمه(س) را الگو و نمونه خود در زندگی فردی و اجتماعی قرار دهیم، اضافه کرد: در این برهه خاص از زمان و شرایط امروز جامعه و جهان و ضرورت ارتقای بصیرت جامعه زنان، باید اولویت کاری خود را در نظر بگیریم و با نگاه به نور بیپایان ولایت فقیه، راه را از بیراه تشخیص دهیم.
وی تأکید کرد: ما باید ضمن اینکه حافظ نقش واقعی خود به عنوان یک زن مسلمان در جامعه اسلامی را هستیم، در حرکتهای بینالمللی هم ایفای نقش کرده و با توجه به شرایط منطقه و بیداری و حضور زنان در عرصه مبارزه با دولتهای مستکبر لازم است که از آنها حمایت مادی و معنوی کنیم.
وی با اشاره به اینکه آفرینش حضرت فاطمه(س) پاسخ غیرتمندانه خالق ایشان به کوچک شمردن زن در طول تاریخ و پاسخ بینظیری به چگونه جریان پیدا کردن زنانگی در متن حیات بشر است، عنوان کرد: خلقت حضرت فاطمه(س) یعنی اینکه بدانیم چگونه میشود احساسات و انعطاف زنانه را با شور و درایت حماسی پیوند زد و در محراب عبادت با فرشتگان هم صدا شد و بلاغت را در ادبیات سیاسی و فرهنگی به اوج رساند.
مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان، بیان داشت: آفرینش حضرت زهرا(س) یعنی اینکه بدانیم می توان در اوج اقتدار زنانه، با خضوع به همسر و پرورش فرزندان و خانهداری و همچنین توجه به علم و معرفت و حرکتهای مؤثر تبلیغی و فرهنگی، رفتار سرشار از حیات را جستجو و از جهاد و جهادگر حمایت کرد و با وجود زندگی کوتاه در طول تاریخ، ماندگار شد.
پایان پیام/
نظر شما