افزایش کمی و کیفی کانون‌های مساجد از سیاست‌های راهبردی اداره ارشاد است

مدیر کل ارشاد استان تهران بر لزوم افزایش کمی و کیفی کانون‌های مساجد تهران تأکید و آموزش فعالان کانون‌ها را یکی از ضرورت‌های مهم در بحث کانون‌ها عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمرتضی اسماعیلی‌طبا، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران،امروز عصر در همایش "مساجد، طلیعه مقاومت" با اشاره به اینکه مساجد در انقلاب اسلامی کارکردهای مختلفی داشته‌اند، گفت: نقشی که پس از انقلاب توسط کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در کل کشور آغاز شد، توجه بیشتر به جایگاه فرهنگی هنری مساجد است. در واقع درقبل از انقلاب به بعد فرهنگی هنری مساجد آن‌طور که باید توجه نشده بود که تقویت این موضوع به عنوان یک ضرورت باید در دستور کار قرار می‌گرفت.

 

وی با اشاره به اینکه ایجاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در سال 71 اندیشه خوبی بوده است، افزود: ایجاد کانون‌های مساجد علاوه بر بهره‌گیری از نیروهای جوان مؤمن در مساجد باعث تقویت فرهنگ و هنر در کشور شد.

 

وی توجه به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را یکی از سیاست‌های وزارت ارشاد دانست و تأکید کرد: افزایش کمی و کیفی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در تهران یکی از سیاست‌های راهبردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است. در حال حاضر بیش از پنج هزار مسجد در تهران فعالیت می‌کنند و بر اساس مصوبه اخیر دولت‌ و مجلس که بناست 10 درصد مساجد کشور دارای کانون فرهنگی هنری شوند، باید گفت در نظر گرفتن این سقف افزایش کانون برای تهران بسیار کم است، چرا که تهران یکی از کلان‌شهرهای کشور با جمعیت بسیار زیاد است که تعداد کانون‌های مساجد در تهران باید بیش از این افزایش یابد.

 

وی انجام فعالیت فرهنگی در تهران را کار بسیار دشواری دانست و اذعان کرد: این اداره علاوه بر ارتقای کمی کانون‌ها به دنبال ارتقای کیفی نیز هست و در این راستا توجه به موضوع آموزش فعالان کانون‌های مساجد به منظور کادرسازی یکی دیگر از اولویت‌های این اداره به شمار می‌آید.

 

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران از اجرای تفاهم‌نامه همکاری میان این اداره با دانشکده صدا و سیما خبر داد و تصریح کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه فعالان کانون‌های مساجد به صورت مکاتبه‌ای و حضوری از آموزش‌های این دانشکده بهره‌مند می‌شوند.

 

اسماعیلی‌طبا توجه به بحث IT‌ کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را از دیگر سیاست‌ها و اولویت‌هایی نام برد که از سوی این اداره دنبال می‌شود و گفت: با توجه به تهاجم فرهنگی دشمن لازم است که کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز برای مقابله با هجمه‌های تبلیغاتی دشمن به امکانات روز مجهز شوند تا بتوانند در مقابل آنها بایستند، از این رو لازم است تا در مقوله فرهنگ و هنر بیش از پیش فعالان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از آموزش‌های لازم بهره‌مند شوند.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران تقویت کانون‌های روستایی را یکی دیگر از برنامه‌های این اداره دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه روستاها و شهرهای کوچک استان تهران نیز دارای جمعیت بالایی هستند، لازم است این روستاها و شهرهای کوچک نیز به پایگاه‌ها و کانون‌های فرهنگی هنری مجهز شوند.

 

شایان ذکر است، همایش" مساجد، طلیعه مقاومت" همزمان با سالروز فتح خرمشهر به همت دبیرخانه کانون‌های مساجد استان تهران امروز، چهارم خرداد برگزار شد.

پایان پیام/


 

کد خبر 41467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha