حجتالاسلام محسن غرویان، استاد حوزه و عضو هیئت علمی جامعه المصطفی (ص) پیرامون دلایل ضعف جامعه در الگو گیری از حضرت فاطمه (س) به خبرنگار شبستان گفت: به طور صددرصد نمیتوان گفت که الگوگیری از حضرت زهرا (س) ناممکن است، زیرا تحصیل علم، معرفت، تربیت فرزندان، خانوادهداری و مشارکت در امور سیاسی از جمله ویژگیهای بارز و برجسته حضرت بوده که امروزه بانوان به راحتی میتوانند به آنها دست یابند.
وی اظهار کرد: در خصوصیات حضرت زهرا(س) این نکته وجود دارد که ایشان عالمه معلّمه محدّثه بودهاند. «تحدیث» در لغت به معنای سخن گفتن از ناحیه غیب است و اشراقات و الهامات غیبی به روح مطهر حضرت زهرا(س) جاری بوده است و از این جهت آن حضرت(س) را محدثه نامیدهاند.
حجتالاسلام غرویان خاطر نشان کرد: به حکم فلسفی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لا یجوز واحد» زنان میتوانند به این مقامات علمی و معنوی و عرفانی نائل شوند و از همین جهت حضرت زهرا(س) میتواند الگو برای سایرین قرار گیرد.
وی با بیان اینکه صدا و سیما نقش مهمی در انتقال الگوهای رفتاری و اخلاقی حضرت فاطمه (س) به جامعه دادند، اظهار کرد: صدا و سیما باید شخصیت حضرت فاطمه (س) را در قالب فیلم، نمایش و داستان به جامعه انتقال داده و در خانوادهها نهادینهسازی کند.
حجتالاسلام غرویان با بیان اینکه مسئولان فرهنگی نقش مهمی در انتقال الگوهای دینی و ارزشهای اسلامی به جامعه دارند، تصریح کرد: جهان غرب از طریق شبکههای ماهوارهای و سایتهای اینترنتی تلاش فراوانی علیه فرهنگ دینی و اسلامی جمهوری اسلامی ایران میکند؛ از این رو ما نیز باید در مقابل آنها تلاش کرده و با نهادینهسازی الگوهای اسلامی مانند حضرت فاطمه (س) با آنها به مقابله بپردازیم.
این استاد حوزه با بیان اینکه کاستی در ارایه الگوی حضرت فاطمه (س) نقش مهمی در رواج بدحجابی و بدپوششی در جامعه دارد، یادآور شد: فرهنگ حجاب باید در میان بانوان جامعه نهادینه شود و بدانند که ارزش و شخصیت زنان بستگی به پوشش و حجاب مناسب آنها در جامعه دارد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با بیان اینکه درک ارزش حجاب و عفاف نیازمند معرفت باطنی است، اظهار کرد: معرفتبخشی و فلسفه حجاب باید در جامعه مورد تبیین و بررسی قرار گیرد، زیرا این امر در نهادینه سازی الگوهای اسلامی در جامعه بسیار مهم است.
پایان پیام/
نظر شما