اخلاق و اعتقادات امام حسین(ع) به حادثه کربلا رنگ ابدیت داد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه اخلاق و اعتقادات امام حسین(ع) به حادثه کربلا رنگ ابدیت داد، گفت: ما باید در دستگاه عظیم آموزش و پرورش مبلغ و مروج آموزه‌های اصیل حسینی باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهدی حاجتی، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان در همایش فرهنگ حسینی، بصیرت دینی که در دهکده ساحلی انزلی برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهید دانش آموزمحمد حسین فهمیده و همچنین ایام محرم و شهادت حضرت قاسم بن حسن(ع)، گفت: آنچه امام حسین(ع) را جاودانه می‌کند اخلاق و اعتقادات امام حسین(ع)  است که حادثه کربلا را رنگ ابدیت می دهد .

 

وی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) در جریان کربلا بخاطر نامه‌های متعدد مردم کوفه مبنی بر پذیرش خلافت توسط حسین بن علی(ع) راهش را به سمت کوفه حرکت عوض کرد، افزود: در واقع امام حسین(ع) نشان داد که نسبت به خواست مردم برای تشکیل حکومت ولایی بی تفاوت نیست.

 

حاجتی اظهار کرد: اگرچه امام حسین(ع) در کربلا از نظر جسمانی شهید شد اما راز ماندگاری انقلاب کربلا را باید، در عقاید و سلوک حسینی جست.

 

وی با بیان اینکه انسان‌های پاک فطرت عالم بدون هیچ اجبار یا دعوت یا تحمیلی در این ایام نورانی امام حسین(ع) را با تمام وجود فریاد می‌زنند، گفت: ما باید در آموزش و پرورش این تفکر بزرگ را در میان نسل دانش آموزان تشنه حقایق قرآنی گسترش دهیم.

 

حاجتی با تاکید بر اینکه ما باید در دستگاه عظیم آموزش و پرورش مبلغ و مروج آموزه‌های اصیل حسینی که گسترش فرهنگ قرآن و نماز و امام شناسی است، باشیم، ادامه داد: ما باید کاری کنیم تا دانش آموزان ما وقتی صدای اذان را شنیدند خودشان را برای نماز آماده کنند و در اینصورت است که شهید محمد حسین فهمیده‌ها که محب اهل بیت(ع) هستند، پرورش خواهند یافت.

 

آیت الله دکتر رمضانی، عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در این مراسم با اشاره به اعجاز قرآن کریم گفت: قرآن یک کتاب فرا عصری بوده و متوقف به مخاطب خاصی نیست و پاسخ مستدل این کتاب آسمانی به حوائج مشترک بشری آنرا از حصار زمان و مکان بیرون می کشد.

 

وی افزود: حسین بن علی(ع) که قرآن ناطق است به عنوان یک اسوه حسنه فرا زمانی و فرا مکانی مطرح است.

 

پایان پیام/

کد خبر 414590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha