به گزارش خبرگزاری شبستان، فرهنگسرای ابنسینا نخستین نشست خودمانی با ادیبان، شاعران و هنرمندان را در محضر استاد بهاءالدین خرمشاهی، نویسنده، مترجم، روزنامهنگار، طنزپرداز، فرهنگنویس و نیز دانشمند قرآنپژوه ،حافظ شناس و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی و با حضور دوستداران این نویسنده و مترجم معاصر، اهالی رسانه،نویسندگان و شاعران برگزار میکند.
بهاءالدین خرمشاهی در خودنوشت زندگینامهاش مینویسد: من به چند روایت در روز دوازدهم فروردین 1324 دیده به جهان گشودم. سالهای ابتدایی عمر و تحصیلم را در دبستان رزبان و دو دبیرستان دیگر سپری کردم، رشته طبیعی خواندم ولی همه عشقم به ادبیات فارسی و علوم قرآنی و علوم اسلامی معطوف بوده و هست.
پدرش اولین معلم علم و ادب و شیوه زندگانی اوست، دربارهاش میگوید: اولین معلم قرآنی و عربی من پدرم بود. گاهی در ایام تحصیل در دانشگاه بین من و پدرم نامههای عربی رد و بدل می شد که ایشان از این کار بسیار به وجد میآمدند.
خرمشاهی در سال 1342 ایام دبیرستان را به پایان میرساند و با شرکت در اولین دوره کنکور رد میشود، میگوید: من میبایست امتحان ادبی میدادم در حالی که دانشآموز رشته طبیعی بودم اما با خواندن کتابهای ادبی در سال بعد موفق شدم در دانشگاه تهران و دانشگاه شیراز در رشته ادبیات فارسی قبول شوم. در ضمن در حد فاصل ردی اول و قبولی دوم یک سال فاصله زمانی وجود داشت که من در همان خلال به دانشگاه ملی که در سال 1342تأسیس شده بود رفتم اما این رشته دانشگاهی برای من چندان دوامی نداشت چرا که من دلی درگیر ادبیات و سری در سودای عربیت داشتم و لاجرم از رشته پزشکی انصراف داده و سال بعد با قبولی در کنکور وارد دانشکده ادبیات دانشگاه تهران شدم.
او در دانشگاه تهران، نزد اساتیدی چون دکتر پرویز ناتل خانلری، دکتر ذبیحالله صفا، دکتر فرهوشی، استاد پورداوود، استاد عبدالحمید بدیع الزمانی کردستانی، دکتر سید صادق گوهرین، دکتر مهدی محقق، دکتر سید جعفر شهیدی و... تلمذ کرد.
پایان پیام/
نظر شما