امروز دنیا به صنایع حاشیه ای همچون صنایع دستی توجه ویژه دارد

خبرگزاری شبستان: معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، گفت: امروز دنیا به صنایع لبه و حاشیه ای همچون صنایع دستی توجه ویژه دارد زیرا سالانه بیش از هزار میلیارد دلار درآمد عاید کشورها می کند اما سهم ایران از این درآمد در حد صفر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، بهمن نامور مطلق، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، پیش از ظهر امروز (11 آبان ماه) در دیدار با استاندار اردبیل، اظهار کرد: اجحاف به صنایع دستی در گذشته موجب بروز مشکلات امروز شده است و باید همت مناسبی برای احیا این هنر شود زیرا از این صنعت هنری می توان فرصت ها و نقش زیادی را در اشتغال زایی جوانان ایفا کند.

 

وی، با اشاره به اینکه 10 هزار نفر از سراسر کشور در این صنعت هنری فعال هستند، تصریح کرد: اگر سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی استان در این بخش فعال شود می تواند اشتغال زایی برای بیش از پنج هزار نفر را ایجاد کند.

 

نامور مطلق، با بیان این مطلب که تسهیلات خوبی از صندوق مهر امام رضا (علیه السلام) برای هنرمندان صنایع دستی در نظر گرفته شده است، خاطر نشان کرد: فعالیت های تجاری در بخش به اندازه توجه به مسئله اشتغال زایی رشد نکرده و هنوز هنرمندان و تجار نتوانسته اند ارتباط خوبی برای ایجاد بازارهای هدف برای این صنعت پیدا کنند.

 

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، با اعلام اینکه گام های موثری در رونق نمایشگاه صنایع دستی برداشته شده است، افزود: وجود بازارچه در شهرستان ها می تواند یک بازار هدف برای هنرمندان باشد که مورد غفلت قرار گرفته و باید در رونق بازارچه ها به ویژه ایجاد بازارچه در کشورهای همسایه برای رونق اقتصادی صنایع دستی استان بهره مند شد.

 

این مقام مسئول، با اشاره به اینکه صنایع دستی استان اردبیل از نظر کیفی در رتبه بالایی قرار دارد، گفت: برای اولین بار در سال 92 بیش از 50 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار هنرمندان بخش صنایع دستی قرار گرفته تا صنعتی که به عنوان بخش هویتی و تاریخی کشور  است را احیا کنیم.

 

نامور مطلق، در پایان سخنان خود، با بیان این مطلب که صنایع دستی کشور نیازمند همدلی بخش صنعت و هنر است، ادامه داد: برنامه ریزی برای صنایع دستی باید بین فرهنگی، بین رشته ای و فراهم کننده انتظارات فرهنگی باشد زیرا امروز دنیا به صنایع لبه و حاشیه ای همچون صنایع دستی توجه ویژه دارد چون سالانه بیش از هزار میلیارد دلار درآمد عاید کشورها می کند که سهم کشورمان از این درآمد در حد صفر است.

پایان پیام/

کد خبر 414459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha