حجت الاسلام مهران مجیدی، نماینده ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش شهر تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره الگوپذیری نوجوانان از فرهنگ عاشورایی در تمام عرصه زندگی گفت: بالا بردن قدرت تحلیل وقایع عاشورایی و فلسفه قیام امام حسین (ع) از طریق فهم عمیق واقعه عاشورا به دست می آید.
وی افزود:دانش آموزان و جوانان به واسطه فطرت پاک از این واقعه الگو می گیرند که این الگوپذیری از برکات نهضت عاشورایی است.
حجت الاسلام مجیدی ادامه داد: نهضت عاشورایی باید در سبک زندگی دانش آموزان تسری پیدا کند.
وی با بیان اینکه ما به دنبال سبک زندگی اسلامی هستیم، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سفری که به مشهد مقدس داشتند درباره سبک زندگی بیاناتی را ایراد کردند اما بعد از آن ما کم کاری کردیم که این مسئله از ولایت پذیری ضعیف ما است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد، سبک زندگی حسینی است که در این بحث عناوین متعددی وجود دارد که باید کار شود.
وی افزود: ما از وقایع عاشورا تنها محاصره، ورود به کربلا و شهادت اصحاب را می دانیم اما متاسفانه درسی که از عاشورا باید بگیریم خیلی فاصله داریم.
حجت الاسلام مجیدی اظهار کرد: تمام مفاهیم عاشورا را در روضه هایی که خوانده می شود، خلاصه کرده ایم و تمام وقایع را تنها در روزهای محرم و در روز عاشورا می بینیم.
نماینده ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد:باید از تک تک روزهای محرم درس جداگانه بگیریم و
وی با تاکید بر اینکه شخصیت شناسی ائمه را در بین نوجوانان و جوانان باید تبیین کنیم اظهار کرد:باید شخصیت امام حسین (ع) و حضرت قاسم (ع) را به جوانان و نوجوانان بشناسانیم و بگوییم چه کارهایی کرده اند و در قالب گفتمان به صورت یک فرهنگ دربیاوریم.
حجت الاسلام افزود: باید فرهنگ عاشورا در زندگی به واسطه گفتمان سازی نهادینه شود و همه الگو بپذیرند و با فضاسازی شاکله نوجوانان و جوانان قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما