توجه به سند پایه خوزستان در تدوین برنامه ششم توسعه

خبرگزاری شبستان: معاون برنامه ریزی استاندار خوزستان، اظهار داشت: اولین دستور کار جلسه امروز نظام تهیه و تدوین برنامه ششم جمهوری اسلامی است که از سلسله برنامه‌های میان مدت سند چشم انداز توسعه است که اهداف آن را دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، امید حاجتی، معاون برنامه ریزی استاندار خوزستان، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که ظهر امروز(10 آبان) در استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: رویکردها و ویژگی‌های برنامه ششم که آن را از برنامه‌های پنج ساله دیگر متمایز می کند توجه به رقابت پذیری بین استان‌هاست، در این برنامه به مزیت‌های نسبی سرزمین که همان آمایش سرزمین است توجه شده و برنامه آمایش سرزمین در خوزستان رو به اتمام است.
 

وی با بیان اینکه سند پایه توسعه استان نیز از اقدامات دیگر است تصریح کرد: سند پایه توسعه استان نیاز به بازنگری و اصلاح داشته و تقریباً در مراحل نهایی شدن قرار دارد که برای نشست بعدی شورای برنامه‌ریزی، این طرح را با حضور اعضا بررسی خواهیم کرد.
 

وی با اشاره به اینکه این سند مبنای اصلی برای استراتژی‌های قانون برنامه ششم خواهد بود عنوان کرد: خوشبختانه با توجه به اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر، خوزستان به پیشواز برنامه ششم رفته است و درصدد هستیم برنامه روشن و مشخصی را برای استان تدوین کنیم.
 

حاجتی، با بیان اینکه در تدوین برنامه یک سری اسناد بالا دستی و قیود تدوین برنامه وجود دارد، افزد: رعایت الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت که تاکنون تدوین نشده و قرار بود الگویی باشد که برنامه‌های توسعه بعدی با توجه به آن تدوین شود که این مهم محقق نشده است.
 

وی خاطر نشان کرد: حد تفصیل برنامه برای بخش و فرابخش را قرار است در سطح راهبردی برنامه ششم داشته باشیم و در حد تفصیل برای هریک از موضوعات خاص تا سطح اجرایی خواهیم رفت و ریز می‌شویم.
 

معاون برنامه ریزی استانداری خوزستان، با تاکید بر اینکه در در تدوین برنامه ششم توسعه باید به سند پایه توسعه استان توجه شود، اضافه کرد: این سند در سال ۸۴ تدوین شده و قرار است مجدداً مورد بازنگری قرار بگیرد و اصلاحات مربوطه با توجه به برنامه آمایش صورت گیرد.
 

وی با بیان اینکه در اواسط راه تدوین برنامه توسعه اقتصادی استان هستیم اذعان داشت: هسته‌های توسعه استان را به تفکیک مناطق استخراج می‌کنیم و متدلوژی کار و مجموعه مستندات برنامه توسعه را برای وزارت کشور ارسال خواهیم کرد.
 

حاجتی، با اشاره به اینکه تمام نکات مرتبط با توسعه نظام‌مند شهری مورد توجه قرار می‌گیرد، ابراز کرد: اگر این طرح‌ها نباشند در واقع ضابطه‌ای برای توسعه در شهرها نداریم و توسعه ما خارج از ضابطه در شهرها اتفاق می‌افتد.

 

وی یاد آور شد: طرح‌های جامع شهری در دستور کار شورای برنامه‌ریزی استان است و این طرح‌ها سریعاً مورد بررسی قرار گرفته و تصویب می‌شوند.

 

پایان پیام/

کد خبر 414259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha