به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، با توجه به اهميت امر مبارزه با مواد مخدر در كلانشهر تهران، جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تهران به رياست دكتر عبدالرضا رحماني فضلي وزير كشور و دبيركل ستاد و با حضور استاندار، دادستان تهران و رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا، رييس سازمان بهزيستي و ديگر اعضاء در محل اين ستاد تشكيل شد و پس از بحث و بررسي در خصوص موضوعات مختلف، موارد ذيل به تصویب رسيد.
در اين جلسه با توجه به جايگاه استان تهران به عنوان كلانشهر در معادلات و محاسبات اجتماعي، مصوب شد مقابله با كاروانهاي مواد مخدر در اولويت اول استان تهران قرار گيرد و فرماندهيهاي انتظامي غرب و شرق استان نسبت به تهيه و ارائه طرحهاي عملياتي مقابله با ورود مواد مخدر اقدام كرده تا به تناسب طرح ارائه شده از سوي ستاد مبارزه با مواد مخدر تامين اعتبار شود.
همچنين با توجه به نظر مقام عالي وزارت كشور و دبيركل ستاد مبني بر اينكه اگر در تهران مقابله با مواد مخدر به صورت قاطع و محكم انجام شود، كشور نيز كنترل ميشود، مصوب شد نسبت به تقويت شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شرق و غرب اقدام شود تا اقدامات موثري در اين دو حوزه صورت بگيرد.
در اين جلسه با توجه به تلاش و جديت شهرداري تهران در ايجاد 4 مركز نگهداري معتادان، مصوب شد جمعآوري و درمان معتادان متجاهر استان تهران به خصوص شهر تهران همچون سابق با توجه به مطالبات مردم با جديت از سوي شوراي هماهنگي استان تهران پيگيري شود.
همچنين مصوب گرديد ستاد مبارزه با مواد مخدر حداكثر ظرف مدت يكماه نسبت به تعيين تكليف كليه اموال توقيفي و مصادره اي اقدام مقتضي معمول و نتيجه را در جلسه آتي گزارش كند. شوراي هماهنگي استان تهران كه در راس آن استانداري و بهزيستي و دانشگاه علوم پزشكي هستند هم نسبت به اعمال نظارت بر مراكز درمان و كاهش آسيب و همچنين مراكز اقامتي موضوع ماده 15 قانون دقت و اهتمام بيشتري با تشكيل تيم هاي نظارتي اعمال كنند.
در راستاي سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري در حوزه مبارزه با مواد مخدر در اين جلسه مصوب شد شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تهران نسبت به اجتماعي كردن امر مبارزه با بسيج امكانات دستگاههاي عضو و مشاركت مراكز علمي و سازمانهاي مردم نهاد اهتمام بيشتري كند. همچنين با توجه به ظرفيتهاي سازمان بهزيستي كشور تاكيد شد ساختمانها و تاسيسات بلااستفاده سازمان از جمله سولههاي در اختيار سازمان جهت اصلاح و درمان مدد جويان شامل ماده 16 قرار گيرند. سازمان زندانهاي استان تهران هم نسبت به برآورد تجهيزات و امكانات مورد نياز اردوگاه فشافويه و انعكاس آن به سازمان زندانهاي كشور اقدام و موضوع راهاندازي اردوگاه فشافويه با جديت پيگيري شود.
همچنين در اين جلسه مصوب شد ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به ايجاد سيستم بانك اطلاعاتي دستگاههاي عضو ستاد در بخشهاي مختلف ظرف زمان يك ماه اقدام كند و با توجه به اعلام آمادگي دبيرخانه شرق استان مبني بر ايجاد يك مركز ماده 16 توسط خيرين مقرر شد در صورت ايجاد يا واگذاري محل، ستاد مساعدت لازم را در اين خصوص معمول دارد.
در اين جلسه مقرر شد اردوگاه محكومين مواد مخدر (ماده 42 قانون مبارزه با مواد مخدر) در اولويت پيگيريها قرار گيرد و اداره كل زندانهاي استان تهران نسبت به فعال كردن فاز اول اين اردوگاه با ظرفيت 2500 نفر ظرف مدت سه ماه اقدام كند.
پایان پیام/
نظر شما