مردم داری عامل عاقبت به خیری در دنیاو‌آخرت است/ دفاع از مردم مصداق خدمت به خلق خدا است

خبرگزاری شبستان: رئیس حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه توجه به توقعات مردم در حد توان از مصادیق مردم داری است‏،گفت: مردم داری عامل عاقبت به خیری در دنیاو‌آخرت و کسب ثواب بسیار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله حسین مظاهری از مراجع تقلید عالم تشیع و رئیس حوزه علمیه اصفهان در درس اخلاق این هفته به موضوع مردم داری و توجه به توقعات مردم اشاره و اظهار داشت: انسان اگر قادر به توجه به نیازها و توقعات مردم به هر حد باشیم دنیا و آخرت به انسان داده می شود.

وی افزود: توجه به توقعات مردم در حد توان از مصادیق مردم داری است که مردم داری عامل عاقبت به خیری در دنیاو‌آخرت و کسب ثواب بسیار است و مردمی که به زندگی دیگر مردم رسیدگی می کنند علاوه بر ثواب جایگاه اجتماعی و نیازهای آن ها در دنیا تامین می شود.

آیت الله مظاهری با اشاره به اهمیت مردم داری در تبلیغ دین، تصریح کرد: علی ابن طایی مردم داری و ساده زیستی پیغمبر اسلام(ص) را از عوامل ایمان آوردناو به اسلام بیان کرده است که اهمیت مردم داری را نشان می دهد.

وی ادامه داد: پیشبرد های پیامبر(ص) در تبلیغ اسلام سعه صدر، مردم داری و صبر و استقامت در برابر توقعات مردم بود که رسول خدا(ص) با صبر و استقامت به نیازهای مردم جواب می دادند.

رئیس حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه پاسخ به نیازهای مردم و مردم داری نیازمند صبر و استقامت است‏، گفت: توجه به نیازهای مردم کار سختی است و نیاز به صبر و استقامت است که با صبر قادر پاسخگویی به نیازهای مردم می شود.

وی از مجادله بین دو نفر انتقاد کرد و افزود:‌ مجادله محبت را از بین می برد و این موضوع در بین زن و شوهر باعث صدمه به زندگی مشترک آن ها شده است.

آیت الله مظاهری دفاع از مردم را از مصادیق خدمت به خلق دانست و گفت: دفاع از حقوق مردم یکی از مسائلی است که در جامعه متروک شده و کمتر می شود که جمعی در برابر توهین و غیبت نسبت به شخصی دفاع کنند.

وی ادامه داد: اگر در جلسه ای قرار گرفتیم و به کسی توهین شد و یا غیبت کسی صورت گرفت باید از او دفاع کنیم که عدم دفاع ما از حق دیگران باعث ارتکاب به گناه می شود و دفاع از حقوق مردم از مصادیق بارز خدمت به خلق خدا است.

وی با اشاره به آثار عدم خدمت به خلق خدا،اظهار داشت: امام صادق(ع)فرموردند "کسی که قادر به کمک به دیگران باشد و انجام ندهد دل پیامبر(ص) و ما را خون می کند".

پایان پیام/ 

کد خبر 413866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha