به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان ،ناصر سراج امروز (8آبان)در آیین معرفی بازرس کل استان سمنان، با اشاره به هماهنگی کامل بین قوای سه گانه کشور در برخورد با زمین خواری، گفت: سه قوه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای برخورد با افرادی که به شکل باندی به زمین خواری می پردازند مصمم هستند.
سراج ادامه داد: در برهه کنونی، متخلفان به ترفندهای مختلفی دست میزنند تا به سود خود برسند؛ آنها از وکلای مبرز برای دفاع از خود در دادگاهها استفاده میکنند و این امر، باعث میشود تا بتوانند پیروز میدان بررسیها باشند.
وی گفت: متأسفانه برخی از افراد امروز در کشور وجود دارند که با اعمال متخلفانه و نادرست، هکتارها زمین جزو اراضی ملی و عمومی را تصرف میکنند و در نهایت نیز در دادگاه پیروز میشوند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: این افراد در دادگاه با بهکارگیری وکلای باتجربه و مبرز وارد میدان میشوند و تلاششان این است که نتیجه دادگاه را به نفع خود تغییر دهند و در مواردی نیز موفق میشوند و باید جلوی این امر گرفته شود.
وی اضافه کرد: برنامه این افراد کلاهبردار و فاسد اینگونه است که خریدار زمین به دادگاه مراجعه و دفاعی انجام نمی دهد در نتیجه دادگاه به نفع کسی که درخواست تنظیم سند کرده حکم می دهد و بعد از مدتی مالک اصلی پیدا می شود می بیند که سند زمین وی به اسم دیگری درآمده است.
سراج با اشاره به یک مورد از زمین خواری های دولتی، خاطرنشان کرد: فردی در مورد یکی از اتوبانهای تهران که 10 سال است اتوبان شده، با تهیه گزارش و ادعای شکایت مبنی بر اینکه مالک اتوبان بوده و می خواهد خسارت بگیرد، ادعای یک هزار و 470 میلیارد ریال در مرحله اول کرده است.
رئيس بازرسي كل كشور با اشاره به نظارت دقیق سازمان بازرسی کشور بر بیش از 20 هزار مزایده و مناقصه از طریق فضای سایبری، ادامه داد: از این میان، هفت هزار مزایده دارای اشکال بود که با هماهنگی با مدیران دولتی به حداقل رسید.
وی تاکید کرد: بازرسی کشور هیچ مناقصه و مزایده ای را به دلیل مسایل شکلی متوقف نمی کند و تنها مزایده و مناقصه ای که اشکال ماهوی داشته باشد و ضرر دولت هنگفت باشد از سوی بازرسی متوقف می شود.
سراج با بیان اینکه در ستاد مبارزه با مفاسد بصورت جدی با مفاسد برخورد می شود، به همفکری و تعامل سه قوه اشاره و گفت: جلسات این ستاد با حضور نمایندگان هر سه قوه در سطح بسیار بالا و بصورت هفتگی برگزار و قوه قضاییه در سطح معاون اول، دادستان کل و رییس بارزسی کشور، مجلس در سطح نواب مجلس و روسای کمیسیون ها و دولت نیز در سطح وزرا و با ریاست معاون اول رییس جمهوری در این جلسات حضور می یابند.
سراج افزود: در زمینه زمین های غیر دولتی، گروه هایی هستند که زمین های مرغوب را شناسایی و پس از چند معامله صوری و دست به دست کردن مالکیت زمین، به دادگاه مراجعه و درخواست تنظیم سند می کنند.
سراج با بیان اینکه نظارت و پیشگیری را مقدم بر تشکیل پرونده کیفری می دانیم یادآور شد: بر اساس همین رویکرد در مدت یک سالی که افتخار خدمت در بازرسی کل کشور را داشتم کمتر از انگشت های دست شاهد تشکیل پرونده های کیفری بودیم.
وی افزود: اولویت کار سازمان بازرسی کل کشور بیشتر نظارت است تا اجازه ندهد حیثیت مدیران خدوم کشور خدشهدار شود و چنانچه دامی برای آنان پهنشده باشد، انشاءالله با راهنماییهای ما آگاه خواهند شد. سازمان بازرسی کل کشور اگر جایی مشاهده کرد مدیری را میلغزانند قطعاً تذکر خواهد داد و اجازه نخواهد داد مدیران خدوم در این دامها بیفتند..
رئيس بازرسي كل كشور با اذعان به اینکه مدیران را سرمایه های نظام می دانیم و از این رو نباید با سرمایه های نظام بازی کرد، اظهار کرد: البته این به معنای این نیست که با فساد و مشکلات احتمالی برخورد نشود چرا که ما در برخورد با فساد جدی هستیم و آنجا که نیاز باشد تذکر و راهنمایی می کنیم لذا مدیران باید بعنوان راهنما به بازرسی نگاه کنند.
وی با بیان اینکه ما خود را همراه دولت می دانیم خاطرنشان کرد: از همین منظر اجازه نمی دهیم آنهایی که دام در پیش پای مدیران می گذارند سوء استفاده کنند و انشاا... با همفکری ، همکاری و تعامل با دولت جلوی فساد را می گیریم
سراج افزود: سازمان بازرسی کل کشور در کاهش آمار کج روی ها و افزایش میزان درستکاری و سلامت اداری عزمی جدی دارد.
رییس سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: بیش از 95 درصد از 1786 عنوان برنامههای نظارت و بازرسی مستمر در سال 92 و در دستور کار قرار گرفتن 1318 عنوان در 6 ماهه اول سال 93 حکایت از فعالیتهای پرحجم و سنگین سازمان بازرسی دارد که به مدد عنایات الهی و حمایتهای مسئولان امید میرود برگ افتخار دیگری در کارنامه فعالیتهای دست اندرکارانه سازمان باشد.
وی با اشاره به همکاری دولت و سازمان بازرسی کل کشور برای تدوین برنامههای اقتصاد مقاومتی کشور گفت: با هماهنگی که سازمان بازرسی با دولت دارد اخیراً این برنامهها در قالب کتابچهای از سوی معاونت برنامهریزی و راهبردی ریاست جمهوری تدوین شده است تا در اختیار دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
استاندار سمنان نیز دراین مراسم با اشاره به اهمیت سازمان بازرسی درکشور گفت: اخلاق عامل اصلی و مهمترین شاخصه نظام اسلامی بوده و نظام ارزشی تفاوتش با دیگر نظامها در همین امر است.
محمدوکیلی نظارت بر حسن جریان امور کشور و اجرای صحیح قانون اساسی را مهمترین وظیفه سازمان بازرسی دانست ادامه داد: بی تردید بسیاری از مدیران ما افراد شایسته ای هستند و دراین میان افرادی هستند که در جریان امور با سوءنیت برخورد می کنند و ما نباید اجازه دهیم این عده ی قلیل جمع شایسته ای را آلوده نمایند.
وی شناخت دقیق نسبت به موضوع و مکان، اولویتبندی مسائل، آشنایی با قواعد و اخلاق بازرسی، بهرهمندی از مشاوران و صاحبنظران، استفاده از فناوری و مهمتر از همه، حفظ آبروی مردم و دستگاههای اجرایی را از ویژگیهای بازرسی برشمرد
رئیس کل دادگستری استان سمنان نیز در این مراسم گفت: سازمان بازرسی کل کشور به عنوان یک سازمان نظارتی فراگیر در صورت به فعلیت رسیدن قابلیتها میتواند به عنوان یک نهاد پیشبرنده و یک مکانیزم در حوزه پیشگیری عمل کند.
محسن مظهری افزود: بازرسی استان سمنان توانسته در حوزه پیشگیری و بررسی تخلفات اقدامات خوبی داشته باشد و در عین حال، جرأت تصمیمگیری را از مدیران نگرفته و انگیزه مدیران را تضعیف نکرده است.
مدیرکل پیشین بازرسي استان سمنان با بیان اینکه در دوران مدیریت خود107 بازرسی برنامه ای و 37 بازرسی فوق العاده انجام شده است افزود: 16میلیارد ریال از سرمایه ها و وجوهات دولتی به بیت المال دراین مدت برگشت خورده است.
مسعود صفری جلوگیری از تعطیلی 22 واحد وبازگشت 16 میلیارد ریال به صندوق بیت المال را از دیگر اقدامات دوران خدمت خود برشمردوگفت: در این مدت با لغو 69 مورد مناقصه از زیان 782 میلیارد ریالی استان جلوگیری شد.
محمد تقی مشهدی مدیرکل جدید بازرسی استان سمنان،نیز دراین مراسم با اشاره به وظایف بازرسی گفت: اگر می خواهیم اداره کل بازرسی استان موفق عمل کند باید زیرساخت های مورد نیاز آن از نیازهای نرم افزاری گرفته تا نیازهای سخت افزاری در استان ایجاد شود.
در این مراسم محمدتقی مشهدی به عنوان بازرس کل استان سمنان معرفی و از مسعود صفری بازرس کل قبلی این استان تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما