همکاری 200 طلبه خواهر با پلیس در برقراری امنیت اخلاقی

رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان قم از همکاری 200 طلبه خواهر با نیروی انتظامی در راستای برقراری امنیت اخلاقی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام غلام حیدرحیدری در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم با تاکید بر استفاده از توانمندی های بانوان طلبه در بدنه نیری انتظامی، گفت: با توجه به افزایش گشت های امنیتی و ارشادی از حضور و توانمندی های بانوان حوزوی و طلبه در راستای برقراری امنیت اخلاقی و عدم بروز ناهنجاری های اجتماعی در حوزه بانوان استفاده می شود.
وی خاطرنشان کرد: خواهران طلبه در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان با نیروی انظامی همکاری می کنند و در این رابطه بیش از 200 خواهر طلبه در گشت های امنیت اخلاقی خدمت می کنند.

حجت الاسلام حیدری در ادامه با تاکید بر جایگاه قم به عنوان مرکزیت تشیع در جهان اسلام، افزود: قم از دیرباز جایگاه والایی در خصوص حفظ حجاب و عمل به شعائر اسلام داراست که باید برای همیشه به آن عمل شود.
وی گفت: در همین راستا و با توجه به فرارسیدن ایام گرم سال و رواج پوشش های نامناسب، بخصوص توسط زائران ورودی به قم، در حوزه امنیت اخلاقی با تمامی افرادی که کارهایی دور از شان این شهر انجام می دهند و حرمت بارگاه حضرت معصومه (س)، مراجع و حقوق مردم را رعایت نمی کنند، برخورد می شود.

رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی در تشریح عملکرد پلیس های زن در نیروی انتظامی افزود: ماموریت های بانوان پلیس مشابه همچون پلیس های مرد می باشد ولی مهمترین کارکرد پلیس زن در استان برقراری امنیت اخلاقی و برخورد با ناهنجاری های اجتماعی است.

وی با تاکید بر این که تمام دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی استان باید به اولویت پیشگیری به عنوان یک اصل در مقابله با جرائم توجه کنند، تصریح کرد: ما در پلیس اطلاعات و امنیت عمومی وظیفه داریم بنابر خواسته مردم قم که اکثرا مومن و محجبه هستند از حقوق آنها دفاع کنیم.

حجت الاسلام حیدری در ادامه با اشاره به برخی موارد در خصوص مزاحمت های خیابانی، افزود: مزاحمت به هر صورت که انجام شود، جرم است و اگر در خیابان و یا دیگر اماکن فرد و یا افرادی مزاحم کسی شوند، آن فرد بداند که هیچ جرمی مرتکب نشده و فقط مزاحمان هستند که ارتکاب به جرم داشته اند.

وی گفت: کسانی که در خیابان مورد مزاحمت قرار می گیرند باید در اولین فرصت این موضوع را با والدین خود در میان گذاشته و هیچ گاه از این بابت احساس ترس نداشته باشند و باید بدانند که خانواده مهم ترین و مطمئن ترین مرجع و مکانی است که می تواند در این رابطه به شما کمک کند. 
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی ادامه داد: افراد نباید هرگز اجازه تکرار این مزاحمت را بدهند و در صورت بی اطلاعی خانواده فرد مزاحم از ترس شما سوء استفاده کرده و بر شدت مزاحمت های خود می افزاید، این افراد باید بدانند که پلیس در هر زمان و هر مکان تنها با تلفن 110 در خدمت مردم می باشد و حتما در این خصوص از ما کمک بخواهند.

وی در پایان گفت: نکته دیگر اینکه چنین افرادی باید موضوع مزاحمت ها را فقط با خانواده خود و پلیس در میان بگذارند و همچنین با رعایت پوشش مناسب و عدم توجه به مزاحمان زمینه صحبت کردن را از این افراد بگیرند. 

پایان پیام/

کد خبر 41363

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha