اگر حبیب بن مظاهر به دنیا باز می گشت چه می کرد؟

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام عباس نژاد گفت: حبیب بن مظاهر فرمود در صورت بازگشتن به دنیا این کارها را انجام می دادند صلوات بر محمد و آل محمد، آب دادن به آدم تشنه، شرکت در مجالس عزاداری حسین و گریه بر ایشان.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان،‌حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی عباس نژاد، کارشناس مذهبی و از خطبای سرشناس تهران در دهه اول ماه محرم در مسجد جامع حضرت نبی (ص) به ایراد سخن می پردازد.
 
وی در یکی از این شب ها با اشاره به اینکه منبری که منبر برود و روضه نخواند منکری را انجام داده است که باید او را از این منکر بازداشت. کارشناس دینی رسانه ملی با اشاره به اینکه بهترین دعاها و آرزوها در شب قدر که بارها در جوشن کبیر از خداوند می خواهیم دوری از آتش است که این آرزو با ولایت علی بن ابیطالب (ع) محقق می شود.
 
وی افزود: بعضی ها فکر می کنند اهمیت عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) تنها مختص به محرم و یا تاسوعا و عاشورا است این در حالی است که اهمیت روضه عزاداری و گریه برای ابا عبدالله الحسین (ع) مربوط به تمام سال می باشد.
 
حجت الاسلام والمسلمین عباس نژاد با تاکید بر اینکه گریه بخش مهم عزاداری برای امام حسین (ع) است، گفت: البته گریه تمام عزاداری نیست بلکه سینه زنی، روضه خوانی، مرتب کردن کفش عزادار و غیره نیز جزء عزاداری می باشد.
 
وی افزود: اهمیت عزاداری و گریه برای امام حسین (ع) آنچنان مهم است که حبیب بن مظاهر آرزوی آن را دارد.
 
خطیب این مجلس در همین ارتباط افزود: مرحوم میرزا حسن شیرازی در عالم مکاشفه حبیب بن مظاهر را می بیند که به او می گوید اگر به دنیا بازگردم چند کار انجام می دهد اول صلوات بر محمد و آل محمد، آب دادن به آدم تشنه، شرکت در مجالس عزاداری و گریه  بر امام حسین (ع).
 
وی ادامه داد: مراجع عظام تقلید و علمای بزرگوار خادمی امام حسین (ع) را افتخار خود می دانند همچنان که نقل شده است علامه امینی در روز عاشورا لباس بلند سفید می پوشیده، دستمال سفیدی بر پیشانی بسته و سقایی می کردند.
 
کارشناس دینی رسانه ملی گفت: در روز قیامت چرخه حسنات را که بررسی می کنند می بینند هیچ چیز باارزشی در آن نیست در این حال ابا عبدالله الحسین (ع) گوهری را در کفه می اندازد در این حال پرسیده می شود این گوهر چه ارزش و قیمتی دارد کسی جواب نمی دهد تا اینکه سرانجام حضرت سیدالشهدا می فرمایند این گوهر اشک بر مردم است.
 
وی در پایان با اشاره به اینکه وقتی امام حسین (ع) به کربلا رسید مشتی از خاک آن برداشته و با خاکی که در جیب داشتند مقایسه کردند و چون این دو خاک یکی بودند یقین یافتند که این سرزمین کربلا است.
 
این کارشناس اظهار داشت: امام حسین (ع) کشته شد تا مظلومی در زمین باقی نماند و صدای مظلوم بر سر ظالم بلند شود.
 
پایان پیام/
کد خبر 413475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha