محرومیت زدایی از خوزستان نیازمند شناخت کامل و دقیق از استان است

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، اظهار داشت: اگر نسبت به استان خوزستان و شهرستان های آن شناخت داشته باشیم می ‌توانیم محرومیت را از اين استان ریشه ‌کن کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدايی، استاندار خوزستان، امروز(6 آبان) در کارگاه آموزشی آشنایی با سرزمین خوزستان، بر شناخت ظرفیت های این استان تاکید کرد و گفت: عدف از برگزاری این کارگاه ایجاد حساسیت مثبت و شفاف در خصوص استان است.

 

وی با بیان اینکه خوزستان در طول دوران های مختلف وضعیت بسیار خوب و پررونقی به ویزه در بحث اقتصادی و گردشگری داشته که باید آن را حفظ کنیم، افزود: اگر نسبت به استان خوزستان و شهرستان‌ های آن شناخت داشته باشیم می ‌توانیم محرومیت را از اين استان ریشه کن کنیم.

 

دکتر مقتدایی، با تاکید بر ارتباطات بیشتر بین شهرستان های استان جهت استفاده از امتیازات و ظرفیت های شهرستان ها، تصریح کرد: ماهشهر یک شهر صنعتی است که اگر ریشه اين صنعتی بودن آن را پیدا کنیم متوجه می‌ شویم تاریخی گسترده و غنی پشت آن است.

 

وی با اشاره به بهره برداری از بندر شادگان، اضافه کرد: شادگان ظرفیت بسیار خوب گردشگری دارد و با وجود تالاب شادگان، می توان اشتغالزایی زیادی در بخش های مختلف اعم از گردشگری و صید در این شهرستان ایجاد کرد از این رو با توجه به این ظرفیت ها در استان محرومیت داشته باشیم.

 

محسن اورکی، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خوزستان، نیز با بیان اینکه هر مسئولی باید با جامعه شناسی و شناخت کامل از محیط اطراف خود به مردم خدمت رسانی کند، ادامه داد: برای ارتباط با جهان و تجارت باید به گرایش‌های سیاسی نیز توجه ویژه داشته باشند.

 

همچنین دکتر حجت، استاد دانشگاه تهران، با اشاره به اینکه مدیران دستگاه‌ های مختلف باید شهر خود را به خوبی بشناسند، عنوان کرد: ما با شیوه‌ مدیریتی که داریم می ‌توانیم جزئی‌ ترین شئون زندگی مردم را بیابیم و نسبت به آنها تصمیم گیری کنیم.

 

وی با بیان اینکه شناسایی جزئیات و خصوصیات یک جامعه به ما چگونگی برخورد با آنها را نشان می دهد، اذعان داشت: ما به عنوان مدیران این جامعه با شناخت عوامل و عناصر اصلی زندگی مردم و کشور می ‌توانیم شکل زندگی مردم را با تصمیمات خود تعیین کنیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 413344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha