به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، علیرضا آشناگر، معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان، در این همایش، گفت: فساد اداری مانع توسعه و رونق پیشرفت هر کشوری در زمینه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است باید با آن برخورد قانونی شود.
وی، افزود: فساد باعث از بین رفتن رقابت در هر کشوری در زمینه های مختلف نیز می شود و باید با روش های مختلف از آن جلوگیری شود.
این مقام مسئول، ابراز کرد: اگر فساد در هرکشوری از بین برود آن جامعه از نظر توسعه اقتصادی، اجتماعی و غیره پیشرفت می کند وسرانه درآمد و اشتغال افزایش می یابد.
وی، بیان کرد:: تقویت رسانه ها به عنوان نظارت جمعی مردم می توانند در این عرصه موثر باشند و منصفانه عملکرد ادارات را بیان کنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان، افزود: ضروری است، شفافیت در سیستمهای اداری باشد، زیرا اگر قوانین برای مردم آشکارسازی شود کسی اجازه پنهانکاری نخواهد داشت.
وی، در پایانف خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک راهبرد برای اصلاح جامعه و ترویج آن وظیفه ای همگانی بوده و نباید فراموش کرد که امر به معروف و نهی از منکر بستر ساز ارتقای امنیت اجتماعی است.
مدیرکل صنعت ومعدن تجارت کردستان، نیز در ادامه این همایش، گفت: اگر بخواهیم از گسترش منکرات جلوگیری کنیم باید در زمینه معروفات تلاش بیشتری کنیم زیرا وظیفه هر انسان مسلمانی است که در هر جایگاه و مقامی که قرار دارد، امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهد.
محمد دره وزم، با تاکید بر اینکه اقتصاد ضعیف و بیکاری بالا زمینه بروز ناهنجاری های را درجامعه بیشتر می کند، افزود: بنابراین یکی از راهکارهای جلوگیری از منکرات ایجاد اشتغال در جامعه است.
این مقام مسئول، تصریح کرد: نامگذاری شعار سال از طرف مقام معظم رهبری با توجه به شرایط اقتصادی کشور و قرار گرفتن در تحریم اقتصادی غرب بسیار متناسب است.
وی، در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین روحانیان، اصحاب رسانه و متولیان فرهنگی باید اهمیت و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر را در کنار سایر واجبات مانند نماز و روزه در اصلاح و ارشاد جامعه بیان کنند.
پایان پیام/
نظر شما