به گزارش خبرگزاری شبستان، رئیس موسسه آموزش عالی علمی، کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در کنار ارائه واحدهای درسی به داشجویان، انجام کار گروهی و هنر مشاغل دسته جمعی را نیز به آنان آموزش خواهیم داد.
شهرود امیر انتخابی افزود: هرچه وابستگی جوانان برای اشتغال به دولت کم شود موفق تر خواهیم بود. در زمینه آموزش حرکت ما به سوی توانمند سازی آنان در ایجاد اشنغال است.
وی به آموزش نیروهای سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد و گفت: طبق شنیده ها 80 درصد نیروهای شاغل در سازمان میراث فرهنگی از تخصص لازم برخوردارنیستند، ما به زودی دوره های آموزشی برای آنان و افراد شاغل در شرکت های خصوصی زیر نظر سازمان برگزار خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی ذاتا سازمان اشتغالزایی است و با برنامه ریزی می توان از پتانسیل آن در بخش های میراث فرهنگی،صتایع دستی و گردشگری استفاده کرد.
امیر انتخابی احیاء رشته های مربوط به سازمان و ایجاد رشته های جدید همچون اقتصاد گردشگری و دیپلماسی گردشگری را از برنامه های آتی مرکز آموزش میراث فرهنگی اعلام کرد.
وی در ادامه متذکر شد: رشته های تحصیلی این مرکز در مقاطع کاردانی و کارشناسی خواهد بود، البته کارگروه مقطع کارشناسی ارشد نیز در حال شکل گیری است، اما آن چه اهمیت دارد بالا بردن کیفیت است.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی، کاربردی میراث فرهنگی افزود: می خواهیم به جای مدرک گرایی به سمت آموزش کیفی حرکت کنیم، الان شاهد هستیم فارغ التحصیلان برخی رشته ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بیکار هستند، بنابراین تخصص بیش از مدرک اهمیت دارد.
وی با اشاره به تاکید دولت بر جایگزینی اقتصاد فرهنگی به جای اقتصاد مبتنی بر نفت گفت: بخش میراث فرهنگی وگردشگری پتانسیل لازم را برای پویایی اقتصاد کشور دارد و از آنجا که آموزش و توسعه ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند امیدواریم مسئولان حمایت بیشتری از آموزش رشته های مرتبط داشته باشند.
امیر انتخابی سپس خواستار هماهنگی و دلسوزی مدیران استان ها در امر آموزش نیروها در بخش های مختلف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شد.
پایان پیام/
نظر شما