نورالله برشان، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان پیرامون نقش کانونهای فرهنگی هنری مساجد در ارتقای بصیرت در آحاد جامعه به خبرنگار شبستان گفت: فتنههای اخیری که دشمنان و فریبخوردگان در طول یک سال گذشته ایجاد کردند نشان داد که باید به افزایش بصیرت آحاد مردم توجه و در این راستا اقدام جدی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه افزایش بصیرت در مردم که مقام معظم رهبری نیز به آن تأکید فراوانی داشتهاند، ریشه قرآنی و مذهبی دارد و در جامعه امری حیاتی محسوب میشود، افزود: کانونهای فرهنگی هنری مساجد در اشاعه و ترویج این موضوع نقش مهمی دارند و متولیان کانونها نیز باید برای تعمیق و ترویج بصیرت برنامهریزی کنند.
برشان تعمیق بصیرت در جامعه را اقدامی علمی دانست که زمان زیادی برای تبیین آن نیاز است و ادامه داد: افزایش بصیرت باید به قدری در وجود و جان مردم به ویژه جوانان تعمیق شود که احساسات و عواطف زودگذر و شبههافکنیهای دشمنان نتواند مبانی اعتقادی آنها را مخدوش کند. از این رو متولیان کانونهای مساجد باید با برنامهریزی منظم، دقیق و مستمر برای افزایش بصیرت در آحاد جامعه به ویژه جوانان تلاش کنند.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان درباره تبلیغات و جوسازیهای دشمنان پیرامون فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته در کل کشور، روند و کیفیت فعالیت این مراکز رو به افزایش است. با توجه به جایگاه کانون های مساجد و اینکه مساجد محل توجه عامه مردم هستند، اثربخشی برنامه های مرتبط با مسجد نیز از دیگر مراکز بیشتر است.
وی با استناد به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه "هرگاه دشمن از شما تعریف کرد، بترسید و هر زمان که دشمن از شما بد گفت، بدانید که کار شما درست است"، ادامه داد: این سخن امام خمینی (ره) باید معیار و شاخص انجام فعالیتها برای مردم و مسئولان باشد. مخدوش کردن چهره کانونهای فرهنگی هنری مساجد از سوی دشمن نشان از حقانیت فعالیتهای آنها دارد. البته این به آن معنا نیست که همه کانونها بر مبنا و میزانی که تعریف شده وظایف خود را انجام میدهند، ممکن است برخی از آنها نتوانند درصد کمی از اهداف را محقق کنند.
برشان ادامه داد: گسترش برنامه های فرهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در مقابل جنگ نرم دشمن بهترین حربه و روش برای مقابله با هجمههای تبلیغاتی دشمنان و بهترین و کارآمدترین ابزار برای تحقق منویات مقام معظم رهبری است. البته لازم است برای پیشبرد و تحقق هرچه زودتر تأکیدات ایشان از سوی متولیان کانونهای مساجد، اتاق فکر ویژه در این مرکز تشکیل شود.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان توسعه کمی و کیفی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در طول چند سال گذشته در این استان را قابل توجه دانست و تصریح کرد: افزایش تعداد کانونهای فرهنگی هنری مساجد از 13 باب در سال 84 به 200 باب در این استان و افزایش بیش از 150 باب کانون دیگر تا پایان سال و برگزاری دورههای آموزشی ویژه اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد، برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت، برگزاری برنامههای مختلف در مناسبتهای ملی و مذهبی و رونق کتابخانههای مساجد را بخشی از فعالیتهای این اداره در راستای توسعه کمی و کیفی کانونهای مساجد این استان است.
پایان پیام/
مسجد و کانونهای مساجد: مدیرکل اداره ارشاد سیستان و بلوچستان مخدوش کردن چهره کانونهای مساجد از سوی دشمن را نشاندهنده حقانیت فعالیتهای آنها دانست.
کد خبر 413
نظر شما