پیوستن ناطق نوری به جامعه اصلاح طلبان واقعیت ندارد/دیدار جبهه پیروان و پایداری با علما و روحانیون به زودی

خبرگزاری شبستان: باهنر با اشاره به ظرفیت سیاسی ناطق نوری و مطالبه جبهه پایداری از وی گفت: اگر قرار باشد ناطق نوری فعالیت سیاسی داشته باشد در قالب جامعه اصولگرایی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد نشست اصولگرایان در پاسخ به خبرنگاران گفت: وحدت اصولگرایان و فعالان سیاسی به خصوص وقتی به زمان انتخابات نزدیک می شویم بیشتر مطرح می شود. طبیعی است که هر جریانی سعی می کند مجموعه نیروهای همسوی خود را به وحدت برساند.

وی افزود: خداوند درجات ایت الله مهدوی کنی را متعالی کند ایشان می فرمودند ما بحثمان وحدت فلسفی است و رسیدن به نقطه صد هم غیرممکن است اما خیز به سمت وحدت برمی داریم.

باهنر افزود: حرف همیشگی من این است که چون جریانات سیاسی در قالب حزب فعالیت ندارند دور شدن و نزدیک شدن آنها به یکدیگر نیست و براساس تمایلات است و این امر اسیب های جریانهای سیاسی است و تا زمانی که احزاب به شکل واقعی تشکیل نشوند ما این نقص را داریم.

وی با اشاره به جلساتی که از سوی حجت‌الاسلام تقوی در راستای انسجام و وحدت برگزار می شود کشور به طور کلی نیازمند وحدت و همدلی است و این موضوع باید در جریانهای مختلف سیاسی شکل گیرد.

حجت الاسلام تقوی از گروههای مختلف برای شکل گیری و همسویی و وحدت عوت می کند.

باهنر اظهار کرد: بیشترین کسانی که در جلسات شرکت می کنند از وزرای دولت نهم و دهم هستند و یا از اعضای جبهه پیروان رهبری البته شرکت افراد در این جلسات به معنای نمایندگی نیست که افراد نماینده جریانات باشند جبهه پیروان رهبری ضمن احترام به شرکت کنندگان معتقد است که این حضور یک حضور تشکیلاتی رسمی نیست امیدواریم این جلسات به نتیجه برسد و به سمت وحدت نهایی حرکت کنیم.

وی با اشاره به برگزاری جلسات با حضور بزرگان سیاسی تصریح کرد: براساس شخصی که در جلسات دعوت می شود ممکن است مخاطبان تغییر کنند ما به تمام شرکت کنندگان احترام می گذاریم و تلاش می کنیم تا شرکت کنندگان به وحدت جامعه برسند برخی معتقدند این ظرفیت وجود ندارد اما در هر صورت در طول سی سال گذشته تمام انتخابات ما زیر سایه جامعه اسلامی روحانیت و مدرسین قم حرکت کردیم اما ممکن است اختلاف نظر داشته باشیم اما سیاست های راهبردی ما مشخص است ما وحدت را قبول داریم و به جناب مصباح احترام می گذاریم امیدواریم ایشان نیز به ما بپیوندند.

وی ادامه داد: مخالفان دیگر جبهه اصولگرایی نیز باید تلاش کنند در سایه وحدت حرکت کنند.

وی در مورد حضور احمدی نژاد در میان اصولگرایان اظهار کرد: اشکالات ما به اقای احمدی نژاد در جای خود باقی است و کسانی که نیز در ان دوره با او کار می کردند نیز تغییر کرده اند و در مجموع در گروه اصولگرایی هستند البته منهای حرکتهای انحرافی و خط قرمزها ما دست همکاری به سوی همه دراز می کنیم و با رعایت انحراف و خط قرمز همه را به وحدت دعوت می کنیم.

وی در مورد معرفی وزیر علوم از سوی رییس جمهور نیز گفت: از رییس جمهور تشکر می کنیم که قبل از اتمام سرپرستی وزارت علوم وزیر پیشنهادی خود را به مجلس پیشنهاد کردند اما اینکه فردی که معرفی شده است رای بیاورد یا نه؟ هنوز محاسبه دقیقی از وضعیت مجلس ندارم شاید نیاز باشد چند روزی بگذرد تا بدانیم فضای کلی مجلس چه نظری دارد.

وی در مورد اظهارنظرهای خاتمی در مورد اصلاح طلبان گفت: در هر صورت جریانهای مختلف سیاسی ظهور و بروز و حیاتشان در این است که در فعالیتهای سیاسی شرکت کنند و فعال باشند ما هم رقبای خود را دعوت می کنیم و هم دوستان خود را به حضور در انتخابات دعوت می کنیم و معتقدیم شور و شعور افکار عمومی را برای درک یک انتخابات و وظیفه ملی و مذهبی تامین می کند البته رقابت ها قواعد و مقررات خود را دارند که برخی از قواعد قانونمند و برخی توصیه ای هستند.

وی در مورد فتنه 88 اظهار کرد: بالاخره فتنه در سال 88 که با گذشت زمان محو و کمرنگ شود و یا بگویند اتفاقی که یک بار افتاد این امر هزینه های جدی به نظام و وحدت ملی تحمیل کرد و رای مردم پاسخ دندان شکنی در 9 دی داده اند اما این موضوع به معنای فراموش شدن فتنه نیست و یا اینکه به این معنا نیست که بار دیگری این موضوع با شدت و ضعف کمتر یا بیشتری اتفاق بیفتد اگر بعضی قصد دارند این موضوع را به دست فراموشی بسپارند در اشتباهند که این موضوع نباید از خاطره ها حذف شود.

باهنر تاکید کرد: کسانی که در فتنه 88 بودند یا باید توبه و پشیمانی خود را به پیشگاه ملت اعلام کنند و در صورت ادامه روند قبلی در چارچوب قوانین موضوعی کشور مشکل خواهند داشت.

وی در مورد ضایعه از دست دادن بزرگان سیاسی همچون عسگراولادی و آيت الله مهدوی کنی تصریح کرد: ضایعه از دست دادن بزرگانی چون عسگراولادی و آیت الله مهدوی کنی ضربه سنگین و جدی است که در حرکت اصولگرایی ایجاد می شود این دو بزرگوار تکیه گاه جدی برای نظام بوده اند مخصوصاض آیت الله مهدوی کنی که اعتدال و صلاحبت ایشان و رفتار وی برخاسته از باور دینی بود و هر چه بیشتر جلو می رویم حرفهای ناگفته بیشتری را می شنویم. این عالم بزرگوار تکیه گاه جدی برای اصناف و روحانیون بوده است وهر جا کار مشکلی بود ایت الله مهدوی کنی در میدان بوده اند اما از طرفی ما وعده ای داریم که سنت الهی است.

وی ادامه داد: در حال حاضر باید رویشهای جدید وسیعتر و عمیقر از گذشته باشد حوزه های علمیه و مساجد زمان زیادی را احتیاج دارند تا افرادی چون مهدوی کنی را تربیت کنند.

وی در مورد اختلاف نظر برخی از افراد در میان اصولگرایان اظهار کرد:‌ مخالفت و موافقت افراد نباید وابسته به فرد باشد و باید تلاش کنیم کمبودها را جبران کنیم.

وی در مورد نقش احمدی نژاد در جامعه اصولگرایی گفت: البته آقای احمدی نژاد فعالیت سیاسی خود را دارند اما برخی اشکالات به وی وارد است و ما در طول 8 سال در مورد اعتقاد وی به اصولگرایی و تعریف او که می گفتند من اصولگرایی شما را قبول ندارم نفهمیدیم که بالاخره چه نوع اصولگرایی را تعریف می کنند مشی که جبهه پیروان طبق 30 سال حرکت در زیر سایه جامعه روحانیت است و ما همیشه از مشورتها و راهنمایی های روحانیت استفاده می کنیم و پشیمان هم نیستیم و اینکه از جامعه روحانیت هم جدا شویم یا مصلحت و مبتنی بر تحلیل درست نمی دانیم.

باهنر در مورد کناره گیری ناطق نوری از فعالیتهای سیاسی اظهار کرد:‌ ناطق نوری تکیه گاه بزرگی هستند که البته در دولت نهم و دهم ظلم هایی به وی شد و دلخوریهایی به وجود امد و در مذاکرات نیز اعلام کردند که در جریان سیاست بازنشسته هستند اینکه به اصلاح طلبان بپیوندند و یا محوریت اصلاح طلبی باشند برداشتی اشتباه است.

وی ادامه داد: ما علاقه مندیم با اقای ناطق نوری همکاری داشته باشیم ایشان از ظرفیت خوب سیاسی برخوردارند که می توانند در این میدان موثر باشند.

وی در مورد مطالبه مردم از جریانهای سیاسی اظهار کرد:‌ مطالبه مردم در حال حاضر مطالبه انتخابات نیست امروز مردم کار اشتغال بهداشت و درمان می خواهند و باید تلاش کنیم که در مقطع انتخابات هم رقابت می کنیم این موضوع را فراموش نکنید حضور در فضای انتخابات از سوی اصلاح طلبان و اصولگرایان به معنای تفاهم و یکی شدن نیست و رقابت ها باید در قالب قانون باشد و رقابت تخاصم و درگیری نیست.

وی در مورد مواضع نمایندگان در مورد رای اعتماد به وزیر علوم اظهار کرد: نباید موافقت ها و مخالفت‌ها در جلسه علنی را تعبیر سیاسی کرد گاهی در مورد استیضاح وزیر علوم در جبهه پیروان و فراکسیون اصولگرایان مخالفت‌هایی بود اما این موضوع به معنی اختلاف نظر است البته نباید از اختلاف نظرها تعبیر جناحی و سیاسی کرد.

وی ادامه داد: استیضاح وزیر علوم 6 ماه طول کشید اما همواره تلاش کردیم تا جایی که امکان دارد اختلافات و مذاکرات حل شود و کار به استیضاح نکشد.

باهنر با بیان اینکه استیضاح در مجلس مانند طلاق است و طلاق حلال است گفت:‌ قرار نیست همیشه طلاق اتفاق بیفتد بنده در جلسات استیضاح کنندگان حضور داشتم و همه با وزیر به تفاهم رسیدند اما متاسفانه وزیر علوم سابق به تعهدات خود تا روز استیضاح عمل نکرد و ما به وزیر و رییس جمهور پیام دادیم تا موضوع حل شود اما استنباط این بود که یا وزیر توانایی تعهدات را ندارد و یا توجهی به تذکرات نشده است. استیضاح کنندگان وزیر از فراکسیون های مختلف بودند.

وی در مورد سکوت آیت الله یزدی در جامعه سیاسی گفت: آیت الله یزدی از بزرگان هستند و قرار نیست هر روز مسایل سیاسی اظهار نظر کنند در زمان انتخابات نیز بزرگان سیاسی راهنمایی می کنند و وارد جزییات نمی شوند.

وی در مورد گرایش ناطق نوری به اصلاح طلبان گفت: پیوستن ناطق نوری به اصلاح طلبان مطابق با واقعیت نیست به نظر من اصلاح طلبان باید بنشینند و تصمیمات سیاسی بگیرند در حقیقت اگر قرار است ناطق نوری فعالیت سیاسی داشته باشد در جامعه اصولگرایی خواهد بود و مطالبه ما این است که از ظرفیت سیاسی خود بیشتر استفاده کند.

وی در مورد واقعه اسیدپاشی و به کار بردن کلمه نامردی در سخنان روز گذشته لاریجانی در مجلس اظهار کرد: به نظرم لازم است خبرنگاران دقت بیشتری داشته باشند اسیدپاشی یک کار قبیح و بسیار زشت و عاملان این جنایت باید به مجازات درخور خود برسند کسانی که این کار را کرده اند می خواهند با تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر این امر را بولد کنند اسیدپاشی یکی از بزرگترین منکرات است که اتفاق افتاد نهی از منکر و این نوع رفتارهای زشت وارونه جلوه دادن امر به معروف و نهی از منکر نامردی است باید این موضوع قانونمند شود و در چارچوب قانون حل شود.

وی در مورد بحث بورسیه ها نیز اظهار کرد:‌ دیوان محاسبات اولین سازمانی بود که موضوع بورسیه ها را اعلام کرد وقتی یک دولت در دوره ای امری را مستمر می کند دولت بعدی حق ندارد بگوید دولت قبلی هر کاری کرد قبول نیست تعهدات در جای خود باقی است مگر آنکه خلاف مقررات انجام شود.

وی ادامه داد:‌با توجه به تمام بررسی های انجام شده فقط 34 مورد تخلف اعلام شد و 70 تا 80 نفر ادامه هزینه بورسیه ها را خودشان پرداخت می کنند و عده ای نیز از بورسیه محروم شدند اما بیش از 2500 نفر بورسیه حقشان بوده است.

وی در مورد بولد کردن حادثه اسیدپاشی در جامعه رسانه ای گفت: جریان اسیدپاشی جریان بدی است و باید با ان برخورد شود اما بولد کردن ان بر هم زدن امنیت روانی جامعه است و نشان می دهد که برخی افراد از این موضوع سواستفاده می کنند و می خواهند روان جامعه را بر هم بزنند و نسبت دادن این موضوع به کسانی که معتقد به امر به معروف و نهی از منکر هستند درست نیست.

وی در مورد انتخاب ایت الله شاهرودی به عنوان رییس مجلس خبرگان در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران گفت: در رابطه با این موضوع مجلس خبرگان خود تصمیم می گیرد بنده در جریان این انتخاب نیستم البته ایت الله شاهرودی در جریان این انتخاب نیستند و ایت الله مهدوی کنی نایب رییس مجلس خبرگان هستند که در نبود ایت الله کنی هدایت را بر عهده دارند.

وی نظر خود در مورد وزیر معرفی شده علوم گفت: معتقد نیستم که وزرای معرفی شده مساله دار هستند.

وی در مورد فعالیت های سیاسی احزاب و جریان های مختلف گفت: اینکه از اکنون فعالان سیاسی به بحث و تبادل نظر بپردازند منعی ندارد اما فضای رسانه ای نباید انتخاباتی شود این موضوع ظلم به مردم است مردم دغدغه شان انتخابات نیست البته فعالان سیاسی می توانند تحقیقات خود را انجام دهند اما نباید فضای کشور تحت تاثیر این موضوع قرار گیرد فضای انتخابات نباید رسانه ای شود این موضوع به معنای فعالیت سیاسی احزاب نیست.

وی در مورد دیدار جبهه پیروان با علما و روحانیون گفت: این بار به دلیل نزدیکی به محرم و پیش از آن نیز به دلیل تشریح ایت الله مهدوی کنی این موضوع به تعویق افتاد انشاالله این دیدار به زودی انجام می شود.

نزدیکی به ائتلاف پایداری دائمی نیست و خطوط و راهبردها مشخص است و ما نیز بر همان خطوط و راهبردها تاکید می کنیم.

پایان پیام/

کد خبر 412768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha