حجتالاسلام نصرالله پژمان فر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاشاره به فلسفه قیام عاشورا به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: مهمترین درسی که عاشورا داشت این است که انسان در مقابل ظلمها و پایمال شدن حقوق مردم نباید سکوت کند و بالاترین هزینه را باید برای دفاع از حقوق مردم داشته باشیم.
وی اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهمترین ارکانی بود که سیدالشهدا (ع) به عنوان منشاء قیام خودشان مطرح کردند و به همین دلیل نیز در دفاع از ظلمی که در جامعه صورت می گرفت علی رغم پیشنهادی که دستگاه بنی امیه به سیدالشهدا داد که ماحقوق شخص شما و خانواده و خاندان شما را رعایت می کنیم اما می بینیم حضرت در مقابل این مسایل قیام کردند و فرمودند که ما در ارتباط با این موضوع کار را پیش می برد.
حجت الاسلام پژمان تصریح کرد: مردمی که پای این قیام ایستاده اند در تمامی مراحل از سیدالشهدا تبعیت کرده اند و جانشان را در دفاع از امام زمانشان دادند. و به همین دلیل وقتی به صحنه عاشورا نگاه می کنیم می بینیم اخرین نفر در صحرای کربلا خود سیدالشهدا بود که به شهادت رسید که به این نتیجه می رسیم هیچ کدام از سیدالشهدا عبور نکرده بودند.
وی ادامه داد: قیام سیدالشهدا درس آزادگی پایداری عزت و اقتدار و توجه به محرومین و مظلومین داد و همچنین توجه به ارزشهای اخلاقی دین را به ما نشان داد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: عمدتاً عمده مسایل در شکل گیری قیام عاشورا از آنجا شروع شد که مردم امام زمانشان را رها کردند و سراغ دیگری رفتند و در هر جامعه ای رهبریت و امامت را در جامعه رها کنند و مسیر را در جای دیگری طی کنند طبیعتاً همه مفاسد در آنجا اتفاق می افتد و ریشه اصلی تمامی فسادها در دنیای آن روز از همین نقطه بود.
پایان پیام/
نظر شما