به گزارش خبرگزاری شبستان،هند با رد پیشنهاد آمریکا،تصمیم گرفت تا موشک های ضد تانک رژیم صهیونیستی را خریداری کند.
دولت راست گرای هند در این راستا از پروژه های 13.1 میلیارد دلاری خود برای مدرن کردن ارتش پیر و سالخورده این کشور پرده برداشت.
نارندرا مودی،نخست وزیر هند اعلام کرد که دولتش،هشت هزار و 356 موشک «اسپایک» و 321 پرتاب کننده موشک را در قراردادی به ارزش 32 میلیارد روپیه (525 میلیارد دلار)،خریداری خواهد کرد.
دولت هند در حال انجام اقداماتی برای سرعت بخشیدن به دستورات دفاعی و تقویت ارتش این کشور است.
قرارداد نظامی هند با رژیم صهیونیستی پس از درگیری های اخیر در مرز هند و پاکستان و افزایش تنش های این کشور با چین،منعقد شد.
هند،بزرگ ترین وارد کننده سلاح در جهان در اثنای برنامه به روز کردن دفاعی 100 میلیون دلاری است.
مودی،رهبر ملی گرای هند که در انتخابات ماه می،انتخاب شد اعلام کرد که کشورش باید قدرت نظامی خود را تقویت کند تا آنجا که هیچ کشور دیگری جرات بد نگاه کردن به این کشور آسیای جنوبی را نداشته باشد.
اين در حالي است که درگيريهاي مرزي ميان دو کشور پاکستان و هند همچنان ادامه دارد و هنوز دورنمايي روشني از آينده روابط دو کشور به چشم نمي خورد.
درچنين شرايطی،نخست وزير هنددر سفری به کشمير آنچه را که سياست هاي «جنگ طلبانه» پاکستان خواند، مورد انتقاد قرار داد.
منطقه کشمیر تا پیش از استقلال هندوستان درسال 1947 میلادی، یک دولت سلطنتی تحت الحمایه بریتانیا داشت و در جریان جدایی پاکستان از هند هر دو کشور مدعی حکومت بر این منطقه شدند که این امر به وقوع چندین جنگ بین این دو کشور انجامید.
درگیریها در کشمیر که به دلیل مناقشه هند و پاکستان بر سرمالکیت آن به دو منطقه تقسیم شده است، اخیرا به دلیل شدت گرفتن خواسته ناراضیان برای استقلال این منطقه یا الحاق آن به پاکستان، صحنه مناقشه های شدید بوده است.
از زمان قیام مسلحانه در کشمیر در سال 1989 تاکنون حدود 68هزار نفر در این منطقه کشته شدند.
رژیم صهیونیستی که همواره خواستار ایجاد تنش و جنگ افروزی در نقاط مختلف جهان بوده است حالا شرایط را مناسب دیده تا با کمک های تسلیحاتی به هند،آتش درگیری ها در منطقه کشمیر را شعله ور تر کند.
به ویژه اینکه نخست وزیر راست گرای رژیم صهیونیستی و نخست وزیر راست گرای هند،افکاری شبیه به هم برای جنگ افروزی دارند.
نظر شما