علم میراث ایرانیان است

خبرگزاری شبستان: یک خیر مدرسه ساز با بیان اینکه علم میراث ایرانیان است و باید این میراث حفظ شود، گفت: اعمالی همچون علم نافع، صدقه جاریه و فرزند صالح، پس از مرگ قطع نمی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حاج عبدالجليل قاسمي، خیر نیک اندیش و مدرسه ساز در آئین کلنگ زنی مدرسه روستاي نرگس محله كشلي تالش که قرار است در سال تحصیلی آتی مورد استفاده و بهره برداری قرار بگیرد با بیان اینکه انسان‌هاي خيّر بايد همچون باران الهي به تمام نقاط يكسان باريده و آباداني را هديه کنند، گفت:  هزينه كردن در راه اشاعه علم و سرمايه گذاري براي اعتلاي كشور مانند صدقه جاريه، دايمي و ذخيره آخرت انسان‌ها است.

 

وی علم را میراث ایرانیان دانست که باید این میراث حفظ شود، افزود: وقتی آدمی از دنیا می‌رود همه اعمال او به جز سه چیز؛ علم نافع، صدقه جاریه و فرزند صالح، قطع می شود.

 

قاسمي در ادامه با اشاره به آیه مبارکه وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا، که  همه باید در کنار هم به خلق خداوند خدمت و به همدیگر کمک کنیم، خواستار تسریع در احداث پروژه جديد از مسئولين استاني و شهرستانی شد.

 

این خیر مدرسه ساز همچنین قول مساعد داد تا یک پروژه در لاهیجان و چهار پروژه آموزشي ديگر را نيز در شهرستان تالش آغاز و به مردمان خوب این دیارهديه کند.

 

گفتنی است، عبدالجلیل قاسمی از خیرین مدرسه سازی است که در خانواده‌ای ثروتمند در جزیره قشم به دنیا آمده و سال‌هاست در امارات متحده عربی اقامت و هم اکنون خدمات ارزنده‌ای را در امور مختلف در اقصی نقاط کشور که بیش از 80 پروژه عمرانی است احداث و یا در دست ساخت دارد.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 412632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha