به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، علی اکبر صفی پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، امروز(4آبان) در جلسه اعضای ستاد برگزاری جشنواره روستاهای دوستدار کتاب که در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی خاطرنشان کرد: کتاب نقش تعیین کننده ای در تعالی جامعه دارد و ورود تکنولوژی های جدید مثل تلویزیون و ماهواره و فضای مجازی و نشریات الکترونیکی موجب شده توجه به کتاب کاهش پیدا کند.
وی عنوان کرد: کتابخانه ها به انبار کتاب و قرائتخانه تبدیل شده اند، بسیاری از کتاب های کتابخانه ها نیز بدون مطالعه و بررسی خریداری شده اند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: باید با استفاده از ابزارهای مختلف این رویکرد در کتابخانه ها اصلاح شود.
صفی پور با بیان اینکه کتابخانه تنها برای شهرها نیست، چرا که رشدی که در شهر وجود دارد در روستاها نیز وجود دارد، عنوان کرد: کتابخانه های روستایی یا به طور مستقل و یا در مساجد و مدارس مجهز شده اند اما باید نیازهای روستائیان در این کتابخانه ها مورد بررسی قرار بگیرد.
وی با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره روستاهای دوستدار کتاب اظهار داشت: اجرای طرح جشنواره روستاهای دوستدار کتاب قدم و اتفاق مبارکی است که می تواند موجب تحرک در عرصه کتاب و کتابخوانی در روستاها شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: از 10 باب کتابخانه برتر روستایی و همچنین فعالین عرصه کتاب و کتابخوانی روستایی تجلیل می شود که به هر باب از کتابخانه های روستایی برتر مبلغ یک میلیون تومان اهدا خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در روستاها عنوان کرد: بیش از 800 کانون فرهنگی هنری مساجد در استان آذربایجان شرقی فعالیت می کنند که 365 باب از این کانون ها در روستاها فعال هستند.
صفی پور افزود: تعداد 250 کتابخانه نیز در سطح کانون های فرهنگی هنری مساجد استان دایر شده است.
وی همچنین گفت: امسال 2 میلیارد تومان به بازسازی مساجد مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی اختصاص پیدا کرد که یکصد میلیون تومان نیز جهت تجهیز کانون های مساجد این مناطق از سوی دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اختصاص پیدا کرده است.
پایان پیام/
نظر شما