به گزارش خبرنگار شبستان، علی اکبر پورفتح الله، رییس سازمان انتقال خون کشور در حاشیه همایش پدافند غیرعامل در جمع خبرنگاران گفت: این هشت سامانه انتقال خون در مواقع بحران در محل مستقر و دارای امکانات آزمایش و فرآوری خون به صورت محدود هستند.
وی ادامه داد: این سامانه ها مجهز به ژنراتور بوده و برق خود را تامین می کنند. همچنین ظرفیت پنج هزار لیتر مخزن آب را نیز برای مواقع بحران دارند.
به گفته وی، این سامانه ها در مواقع عادی به عنوان مراکز اهدای خون در مناطقی که پایگاه انتقال خون وجود ندارد، مستقر خواهند شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه همه پایگاه های انتقال خون هشت برابر مصرف روزانه ظرفیت خونی دارند، اظهار کرد: اگر در هنگام بحران ذخیره خونی به کمتر از این مقدار برسد وارد عمل خواهیم شد.
وی خاطرنشان کرد: ذخیره خونی مناسب به ما این فرصت را می دهد که به صورت کافی خون مورد نیاز را تامین کنیم.
وی همچنین با اشاره به مشخص کردن استان های معین در زمینه خون تصریح کرد: این استان ها بر اساس چهره اپیدمیولوژی استان های مختلف کشور مشخص شده است.
رییس سازمان انتقال خون کشور از ساماندهی مدیریت برنامه ملی عمل در بحران خبر داد و گفت: بر اساس این طرح هجوم مردم در حین بحران ساماندهی خواهد شد.
وی در پایان از طرح دستورالعمل مدیریت بحران در انتقال خون خبر داد و گفت: این طرح به پدافند غیرعامل ارایه داده شده و مانورها را ساماندهی خواهد کرد. همچنین در این حوزه با گروه خونی O به عنوان دهنده همگانی برای ایجاد مسئولیت پذیری و ذخیره خونی مناسب گروه خونی O منفی در هنگام مسافرت ها برنامه ریزی شده است.
پایان پیام/
نظر شما