همراه با کاروان کربلا//2

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه گفت: امام حسین علیه السلام از یکی از یارانش که اهل عراق پرسید نام این شهر چیست که این قدر دلم در اینجا گرفته است وی گفت: غاضريه امام پرسید آیا اسم دیگری دارد که من بدانم اینجا کجاست مرد پاسخ داد نام دیگرش طف است اما در ادامه گفت: به گمانم اینجا نام دیگری هم دارد که دلم اینگونه گرفته است و مرد پاسخ داد نام دیگرش کربلاست.

حجت الاسلام یحیی جهانگیری سهروردی مبلغ بین المللی حوزه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به  سفر امام حسین( علیه السلام ) به کربلا گفت: تیپ شناسی و گونه شناسی مردم کوفه  در همراهی امام حسین علیه السلام نقش بسیار مهمی داشت  چرا که برخی از آنها علاوه براینکه از دوستداران و محبین  امام حسین علیه السلام بودند اما در هنگامه نبرد امام را تنها را گذاشتند .

وی افزود: امام حسین علیه السلام به دعوت مردم کوفه راهی کوفه شده بود و وقتی به کوفه رسید با عدم استقبال کوفیان روبرو شده و به آنان گفت:من به دعوت شما آمده ام و بدانید هر کس صدای ما را بشنود و ما را یاری نکند روی سعادت را نخواهد دید.

استاد حوزه ودانشگاه ادامه داد: در روز دوم محرم امام حسین علیه السلام وارد نینوا می شود حر نیز در تعقیب امام حسین علیه السلام  است و زمانی که امام اتراق کرد حر امام را محاصره کرد و در یک حالت امام حسین علیه السلام دچار حزن و اندوه شد.

حجت الاسلام  جهانگیری سهروردی تصریح کرد: امام حسین علیه السلام از یکی از یازانش که اهل این سرزمین بود پرسید نام این شهر چیست که این قدر دلم در اینجا گرفته است وی گفت: غاضريه امام پرسید آیا اسم دیگری دارد  که من بدانم اینجا کجاست مرد پاسخ داد نام دیگرش طف است اما در ادامه گفت: به گمانم اینجا نام دیگری هم دارد که دلم اینگونه گرفته است  و مرد پاسخ داد نام دیگرش کربلاست.

مبلغ بین المللی حوزه اظهار داشت: امام حسین علیه السلام گفت: اینجا کربلا فرودگاه ما برای پر کشیدن است  یعنی اینجا همان جایی است که امام فرود آمده پس  همان جایی است که امام سعود می کند و همراه با یارانش پر می کشد .

وی با بیان اینکه  زمین و زمان همواره به انسان سیگنال می دهند یادآور شد: حر در این میان سریعا به معاویه اطلاع می دهد  که امام را نگه داشته است و معاویه نیز بلافاصله نامه ای به حر می نوسید و امام را تهدید می کند که ای حسین بن علی سر تو در این سرزمین جدا خواهد شد و اینگونه امام را به طوری جدی تهدید می کند.

استاد حوزه  و دانشگاه خاطر  نشان ساخت: امام نیز در این روز به اهل کوفه نامه نوشته و توسط یکی از یارانش به نام قیص بن مسحر می فرستد که  عوامل یزید سفیر امام حسین علیه السلام را در مسیر راه به شهادت رسانده و نمی گذارند پیام امامن به گوش مردم کوفه برسد.

 

ادامه دارد...

کد خبر 412458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha