به گزارش خبرگزاري شبستان از ساري و به نقل از روابط عمومي آموزش و پرورش مازندران، قاسم احمدی لاشکی، نماينده مردم شهرستان هاي نوشهر و چالوس در مجلس شوراي اسلامي در نشست هماندیشی مدیران آموزش و پرورش مازندران با نمایندگان مجلس، با اشاره اینکه تصمیمات این جلسه میتواند برای کل استان تاثیرگذار باشد، افزود: سخنان اين جلسه نباید در قالب کلام و حرف باقی بماند بلکه باید منتج به نتیجههای مثبت بشود.
وی یادآور شد: حق ماموریت کارکنان آموزش و پرورش اين استان از سال 91 تاکنون پرداخت نشد که این مبلغ 17 میلیارد تومان است.
احمدی لاشکی با اشاره به اینکه عدم پرداخت حق ازدواج و فوت از سال 90 تاکنون نیز از دیگر بخشهای مطالبات فرهنگیان مازندانی است، تصریح کرد: با همکاری وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش به صورت همزمان میتوانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
وي، به گردشگرپذیر بودن مازندران نیز اشاره کرد و گفت: هر کلاس درس در مازندران میتواند یک سوئیت بشود که این موضوع در بحث در آمدزایی میتواند کمک کار آموزش و پرورش باشد.
عبدالوحيدفیاضی، نماينده مردم شهرستان هاي نور و محمودآباد در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست خواستار رفع مشکل مربیان پیش دبستانی شد و گفت: يكهزار و 28 نفر از مربیان پیش دبستانی افرادی هستند که سالیان درازی است کار می کنند و بیمه نیستند و تعیین تکلیف در این زمینه اهمیت دارد.
وی بیان کرد: مدارس شبانه روزی در حال سقوط است و دانش آموزان بی بضاعتی هستند که به آنان باید کمک کرد.
فیاضی با اشاره به نقشه راه آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راه و پشتوانه آینده کشور است.
وی با اشاره به اینکه معلمان معمار شخصیت دانش آموزان هستند، تصریح کرد: برای اعمال در بودجه 94 طرح ارتقا و رتبه بندی معلمان را زودتر به مجلس ارائه کنند.
فیاضی با بیان اینکه چه کسانی در دانشگاه فرهنگیان آموزش می بینند و آموزش می دهند اهمیت دارد، افزود: هیچ کس نباید از سند تحول بنیادین عدول کند برای اینکه در آینده تهدیدی را احساس نکنیم انجام بند بند سند تحول بنیادین بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید در دستور کار قرار بگیرد.
وی، با بیان این که دانشگاه فرهنگیان بنیادیترین، اساسیترین و کلیدیترین دانشگاه کشور است، گفت: دانشگاه فرهنگیان مهمترین متولی آموزش در کشور است.
قربانعلي شیرزاد، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران نيز اظهار داشت: 6 هزار و 800 کلاس درس تخریبی در مازندران شناسایی شده است.
وي با اشاره به اینکه دو هزار 600 کلاس درس در مازندران بازسازی و نوسازی شده است، افزود: يكهزار و 600 مدرسه در مازندران تا پایان سال 92 مقاومسازی شده است.
شيرزاد بیان کرد: یک سوم از این مدارس نیازمند مقاومسازی و بهبود فضای آموزشی است.
وي، مجموع اعتبار سال 92 را 770 میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: از این مقدار 430 میلیارد ریال اختصاص داده شده است.
شيرزاد به حمایتهای استاندارمازندران نیز اشاره کرد و گفت: هنوز در بخش بودجه عمرانی دچار مشکلات اساسی هستیم.
وي با بیان اینکه بیش از 180 پروژه نیمهکاره در مازندران وجود دارد گفت: برای پایان كار این مدارس نیمهکاره 120 میلیارد تومان اعتبار نياز است.
شیرزاد با اشاره به بحران برف سال گذشته مازندران گفت: 40 واحد آموزشی در بحران سفید سال گذشته در غرب مازندران به صورت صد در صد تخریب شدند.
پايان پيام/
نظر شما