مهدیه نجفی زاده دبیر نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، با اشاره به اهداف برگزاری این کنفرانس گفت: در ادامه توانمندسازی معلولان و ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای آنان این کنفرانس را برگزار کرده ایم.
نجفی زاده، شناسایی و جذب کارآفرینان برای فعالیت در حوزه معلولیت و ایجاد اشتغال برای آنان را از دیگر اهداف برگزاری کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی ذکر کرد و افزود: باید زمینه ای فراهم کنیم تا کارآفرینان به مسئولیت اجتماعی خود در این حوزه عمل کنند.
وی از راه اندازی دفتر کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت توسط مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد خبر داد و گفت: دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در برگزاری این کنفرانس با ما همکاری کردند.
نجفی زاده، ترویج کارآفرینی اجتماعی و افزودن غنای علمی این حوزه، معرفی توانمندی های معلولان به فعالان اجتماعی و ایجاد هم افزایی میان آنها را از دیگر اهداف برگزاری کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی برشمرد و اظهارکرد: مهارت و انرژی کارآفرینانه می تواند مسائل اجتماعی و نیازهای برآورده نشده را به فرصت های معتبر برای ایجاد «ارزش های اجتماعی» تبدیل کند.
به گفته دبیر این کنفرانس، مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با دعوت از جامعه علمی کشور برای تولید علم در این حوزه از یک سو و فعالان اجتماعی و کارآفرینان مشتاق به حوزه اجتماعی برای ترویج عملی و به اشتراک گذاری تجربیات موفق از سوی دیگر در مسیر ترویج فرهنگ کارآفرینی اجتماعی قدم برداشته اند.
وی با بیان اینکه باید بپذیریم معلولان هر کدام توانمندی های خاص و منحصر به فردی دارند، تصریح کرد: اگر بتوانیم این افراد معلول را در جایی که صحیح و متناسب با توانایی وی است، قرار دهیم آنگاه توانسته ایم آنها را توانمند کرده و رشد دهیم.
نجفی زاده تاکید کرد: همه افراد جامعه باید به این باور برسند که در جامعه دارای مسئولیت اجتماعی هستند و این مسئولیت اجتماعی را در حوزه های مختلف اجرایی کنند و ارزش اجتماعی ایجاد کنند.
وی با اشاره به فعالیت های مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، خاطرنشان کرد: این مجتمع طی 30 سال فعالیت در حال حاضر 20 مرکز مستقل دارد و توانسته 5هزار معلول را توانمند سازد که 30 درصد از آنها مشغول به کار شده اند.
پایان پیام/
نظر شما