بین توسعه کشور و کارآفرینی اجتماعی رابطه ای مستقیم وجود دارد

خبرگزاری شبستان: شاخص کارآفرینی اجتماعی در ایران را 4/1 است و بین توسعه کشور و کارآفرینی اجتماعی رابطه ای مستقیم وجود دارد که این امر بیانگر اهمیت کارآفرینی اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، دکتر حسین خنیفر، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت که در حال برگزاری در سالن همایش های مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد است با تاکید بر وجه اقتصادی دین اسلام گفت: همانطور که در دین مبین اسلام بارها مطرح شده جسم انسان در برابر عقل ارزشی ندارد و توانایی های عقلی است که هویت را می سازد.

 

وی افزود: اهمیت عقل و درک انسان نشان می دهد که تفاوت های فیزیکی افراد با یکدیگر نباید ملاک سنجش قرار بگیرد.

 

این مدرس دانشگاه تاکید کرد: کارآفرینی اجتماعی نیز بر آغازگری و واگذاری مبتنی است.

 

خنیفر با اشاره به معضل صبر و محرومیت در شرق اظهار داشت: محرومیت های اقتصادی ما ریشه در فرهنگ و عادت غلط دارد و برای همین است که فعالیت های اجتماعی بخصوص کارآفرینی در ایران از نتایج خود بی بهره است.

 

وی با اشاره به تجربه های موفق کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت تصریح کرد: افراد معلول نسبت به افراد عادی رئوف ترند و به علت درک بهتر از شرایط معلولان اگر از امکانات کافی برخوردار باشند می توانند کارآفرینان بسیار موفقی باشند.

 

دکتر محمدرضا زالی، رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران نیز در ادامه با بیان اینکه کارآفرینی اجتماعی زاییده امروز و دیروز نیست و پیشینه آن به بنیادهای نیکوکارانه قدیم بازمی گردد، افزود: امروز کارآفرینی اجتماعی به موضوعی مهم در دانشگاه تبدیل شده است.

 

وی شاخص کارآفرینی اجتماعی در ایران را 4/1 اعلام کرد و گفت: بین توسعه کشور و کارآفرینی اجتماعی رابطه ای مستقیم وجود دارد که این امر بیانگر اهمیت کارآفرینی اجتماعی است.

 

دکتر زالی یادآور شد: دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران اولین دانشکده کارآفرینی در خاورمیانه و جهان اسلام است که با وجود محدودیت های فیزیکی تلاش می کند برای بسط و توسعه کارآفرینی اجتماعی گام های موثری بردارد.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران کارآفرینی اجتماعی را بسیار مهم تر از کارآفرینی اقتصادی عنوان کرد و افزود: دانشکده کارآفرینی سعی دارد تا گرایش کارآفرینی اجتماعی را در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 411711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha