زبان و ادبیات بومی میراث گرانبهای بشر است

خبرگزاری شبستان: معاون دانشگاه لرستان، با تاکید بر ضرورت انتقال ادبیات بومی به نسل های بعد جامعه، گفت: ادبیات بومی میراثی گرانبها و از نماد های فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حسین رشیدیان، معاون دانشگاه لرستان، صبح امروز(29 مهر) در در همایش ملی «کله باد» در خرم آباد، اظهار کرد: زبان و ادبیات بومی به عنوان یکی از نماد های بارز فرهنگ هر جامعه ای باید به نسل های بعدی انتقال یابد.

 

وی، زبان بومی را بخشی از فرهنگ و تاریخ جامعه خواند و افزود: زبان و ادبیات محلی، گرانبهاترین میراث فرهنگی هر جامعه ای محسوب می شود.

 

رشیدیان، با بیان اینکه امروز دشمنان در قالب دسیسه های مختلف به دنبال از بین بردن فرهنگ بومی و ارزش های ملت ها هستند، تصریح کرد: هوشیاری خانواده ها و مسئولان در برابر دسیسه های دشمنان ضروری است.

 

وی، ابراز کرد: جهت مقابله با دسیسه های دشمنان باید با بهره گیری از ظرفیت رسانه و برگزاری همایش ها و برنامه های آموزشی خانواده ها را نصب به ضرورت های انتقال زبان و ادبیات بومی به نسل جوان آگاه کرد.

 

رشیدیان، با اشاره به رهنمود های رهبر معظم انقلاب در این حوزه، گفت: برگزاری همایش هایی در خصوص فرهنگ حرکت در راستای تحقق منویات رهبر و تحقق اهداف شعار سال است.


گفتنی است، همایش ملی کله باد به همت جهاد دانشگاهی لرستان و با همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه پیام نور برگزار شده است.

 

 120 مقاله به سومین همایش ملی «کله باد» ارسال شده است، که 10 مقاله در بخش سخنرانی و 20 مقاله در بخش پوستر برگزیده شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 411292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha