لزوم توجه به فعالیت های گسترده ویژه بانوان در مساجد

خبرگزاری شبستان: معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان فارس با تاکید بر لزوم توجه به فعالیت های گسترده ویژه بانوان در مساجد، گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوع خانواده و سبک زندگی از اولویت های آموزشی و نیاز روز جامعه است و بانوان وظیفه پرورش جامعه را برعهده دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، فریبا استواری، معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان فارس امروز ( 28 مهر) در جلسه اتاق فکر"ایده های ماندگار" که با حضور مسئولان واحد خواهران کانون های مساجد استان در شیراز برگزار شد، اصحاب مسجد را تلاشگران جهادی عرصه فرهنگی دانست و گفت: جهاد واژه ای است که عینیت بخشیدن به ارزش های الهی را شامل می شود و تلاشگر جهادی کسی است که برای خدا و در راه او عمل می کند و اصحاب مسجد نیز اینگونه هستند.


وی با اشاره به پیشرفت تکنولوژی روز دنیا و تاکید بر اینکه مسجد مهم ترین پایگاه اجتماعی است، افزود: انقلاب اسلامی پیروزی و تدوام خود را از مسجد دارد حال اینکه در سال های ایر جایگاه مسد کم رنگ شده است و نتوانسته ایم پایگاه مسجد را آنطور که شایسته و درخور است، در اختیار مردم و به خصوص قشر جوان جامعه قرار دهیم.


استواری خاطرنشان کرد: فعالیت های گسترده ویژه خواهران و مادران در مساجد همراه با آموزش می تواند ارتقای سطح آگاهی و دینی جامعه را به دنبال داشته باشد زیرا بانوان وظیفه پرورش خانواده و جامعه را به عهده دارند.


معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان فارس با تاکید بر اینکه بین آموزش و وقوع مشکلات و آسیب های اجتماعی رابطه معکوس وجود دارد، افزود: در یک جامعه سالم هرچه میزان اموزش افراد با لاتر رود و بیشتر شود، میزان وقوع جرم و بزهکاری کاهش می یابد و در ایت راستا آموزش در کانون های فرهنگی و هنری مساجد می تواند به حفاظت و صیانت از خانواده ها منجر شود.


وی برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوع خانواده و سبک زندگی را از اولویت های آموزشی و نیاز روز جامعه عنوان و تاکید کرد: عدم آگاهی عمومی، عدم رعایت اصول ایمنی و نادیده گرفتن برخی تهدیدات به عنوان سه محوری است که منجر به بروز بحران های شدید خانودگی و ناهنجاری های اجماعی می شود و مساجد می توانند بهترین محل آموزش باشند.


معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان فارس با تاکید بر لزوم توجه به فعالیت های گسترده ویژه بانوان در مساجد، گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوع خانواده و سبک زندگی از اولویت های آموزشی و نیاز روز جامعه است و بانوان وظیفه پرورش جامعه را بر عهده دارند.


استواری ضمن تاکید بر تعامل و همکاری کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس با رابطان اجتماعی نیروی انتظامی استان، از اعلام آمادگی همکاری خبر داد و گفت: در همه شهرستان های استان این ظرفیت وجود دارد که زمینه حضور مشاوران نیروی انتظامی و آموزش مردم در مساجد فراهم شود و اعتمادسازی، مشارکت مردمی و استفاده از تمام ظرفیت ها در مساجد می تواند پویایی کانون و سلامت جامعه را به همراه داشته باشد.


براساس این گزارش، همچنین رقیه فرخ زاده، مسئول واحد خواهران دبیرخانه کانون های مساجد فارس نیز در این جلسه ضمن بیان اهداف برگزاری جلسه اتاق فکر "ایده های ماندگار" بر ارائه ایده ها و راهکار های فرهنگی در مساجد ویژه خواهران، تمرکز گسترش و فرهنگ سازی محلی و بومی و شناسایی و بهره گیری از پتانسیل های موجود در مساجد محلات در اقصی نقاط استان فارس تاکید کرد.


وی همچنین به برگزاری این جلسات به صورت مداوم و فصلی اشاره کرد و گفت: از ایده های خلاقانه مسئولان خواهران در جهت جذب نوجوانان و جوانان به فعالیت های فرهنگی استقبال و از طرح هایی که قابلیت اجرایی بالایی داشته باشند، حمایت می کنیم.


خاطرنشان می شود، جلسه اتاق فکر "ایده های ماندگار" به همت واحد خواهران دبیرخانه کانون های مساجد فارس با حضور مسئولان، رابطان و فعالان واحد خواهران کانون های مساجد شهرستان های استان در سالن مجتمع فرهنگی و هنری حضرت زهرا (س) شیراز برگزار شد که با پرسش و پاسخ و بیان ایده ها همراه بود.


پایان پیام/

کد خبر 411046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha