به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، محمد ابراهیم مداحی، صبح امروز (28 مهر) در کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی ویژه مدیران دستگاه های مختلف اجرایی استان کردستان در سنندج، تصریح کرد: در نظام برنامه ریزی باید به فرصت ها و تهدیدات داخلی و خارجی و نقاط ضعف و قوت توجه ویژه شود.
وی، افزود: بهره مندی از توانمندی ها و ظرفیت های بالقوه کشور در عرصه های مختلف و استفاده حداکثری و منطقی از منابع جزو اهداف اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم انقلاب بوده و باید این مهم در تمامی نقاط کشور مدنظر قرار گیرد.
مداحی، یادآور شد: شایسته نیست استانی همچون کردستان که دارای بیش از 14 میلیارد متر مکعب آب است بیش از 85درصد اراضی کشاورزی آن دیم باشد.
رئیس کمیسیون چشمانداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: کردستان توانمند، شایسته عقب افتادگی اقتصادی و زیربنایی نیست و نباید درآمد سرانه اهالی این استان زرخیز زیر 5 میلیون تومان در سال باشد.
مداحی، بیان کرد: متأسفانه کردستان از لحاظ نرخ اشتغال استان یازدهم و از لحاظ بیکاری استان 27 کشور است و انتظار می رود مسئولان این استان با برنامه ریزی درست و رصد چالش ها و مشکلات پیش روی توسعه استان در زمینه ارتقای شاخص های اشتغال، تولید و خدمات در این استان قدم بردارند.
ارسلان ازهاری، معاون برنامه ریزی استاندار کردستان نیز در این کارگاه آموزشی از شناسایی 58 فرصت سرمایه گذاری در استان خبرداد و افزود: در راستای محرومیت زدایی در استان اقدامات گسترده ای صورت گرفته است، اما تاکنون عقب ماندگی هایی که از لحاظ زیرساختی به دلیل 8 سال جنگ تحمیلی بر این خطه وارد شده است جبران نشده است.
وی، افزود: سند آمایش استان در دست تدوین بوده و در مرحله نهایی شدن بوده و سندهای توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان نیز در دست تدوین است.
ازهاری، خاطر نشان کرد: امید است در قانون برنامه ششم توسعه نیز توجه ویژه ای به توازن منطقه ای و استان های محرومی همچون کردستان صورت گیرد و عقب ماندگی های این استان در سریع ترین زمان ممکن رفع شود.
پایان پیام/
نظر شما