تاکید بر تقویت بنیه علمی دانش آموزان پایه اول متوسطه

خبرگزارش شبستان: مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی بر تقویت بنیه علمی دانش آموزان پایه اول متوسطه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، شهریار فولادوند، مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی (27 مهر) در جلسه شورای اداری استان مرکزی که در استانداری برگزار شد با اشاره به اهمیت امر تحصیل و فرا گیری علم ودانش گفت: بنیه علمی و دانش دانش آموزان بایه از ابتدا تقویت شود به ویژه در پایه اول دبیرستان امری ضروری است.

 

وی با اشاره به اینکه دستور کار جلسه شورای آموزش و پرورش گفت: دو دستور کار در جلسه شورای آموزش و پرورش به تصویب رسید که دستور کار اول تشکیل کارگروه رصد و انسداد مبادی بی سوادی بود.

 

فولادوند با اشاره به اینکه در این کارگروه به ریاست دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی، دبیری آموزش و پرورش و عضویت دستگاه های ذیربط چون بهزیستی، کمیته امداد، صدا و سیما، بسیج، سپاه و غیره تشکیل می شود، ادامه داد: در این کارگروه تحلیل و شناسایی راه های انسداد بی سوادی و بازماندگان از تحصیل یا تارکین تحصیل پیگیری می شود.

 

این مقام مسئول تقویت بنیه علمی دانش آموزان پایه اول متوسطه دوم را ضروری دانست و ادامه داد: در برگزاری کلاس های تقویتی در چهار درس ریاضی، فیزیک، انگلیسی و عربی که دانش آموزان بیشترین مشکل و مردودی را در این دوروس دارند از دیگر مصوبات این جلسه دانست.

وی اضافه کرد: جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان امری ضروری است و باید برای آن چرا اندیشی شود.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: دانش آموزان پایه اول که واحدهای را مردود می شوند می توانند سال بعد به پایه دوم وارد شده و واحدهای مردودی را همزمان با سال بعد امتحان می دهندکه این مهم سبب ترک تحصیل و نا امیدی قریب به 20 درصد از دانش آموزان متوسطه شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: در صورت ادامه این روند و آسیب های حاصل از ترک تحصیل این دانش آموزان قریب به 29 میلیارد و 500 میلیون تومان در آینده باید هزینه شود و برای جلوگیری از این آسیب ها با برگزاری کلاس های تقویت بنیه تحصیلی دانش آموزان در بهمن و اردیبهشت ماه موافقت شد.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: سه هزار و 300 دانش آموز که حدود 20 درصد دانش آموزان متوسطه اول را تشکیل می دهند در قالب 143 کلاس و دو هزار و 288 ساعت با شرکت در این کلاس های آموزشی خروجی خوبی را در پایان دوره متوسطه ایجاد می کند.

فولادوند با بیان اینکه برای برگزاری این کلاس ها 127 میلیون و 132 هزار تومان هزینه برآورد شده است، اضافه کرد: اگر مشارکت والدین برای برگزاری این کلاس ها در نظر گرفته شود با پرداخت تا50 درصد توسط آنان و مابقی توسط آموزش و پرورش تامین و از هزینه های ببیشتر در آینده برای آموزش تارکین تحصیل جلوگیری می شود.

پایان پیام/

کد خبر 410619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha